logoImpact EST nr. 880 - 30.07.2021

Ofiţerii de prevenire din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au desfăşurat, în perioada 12-16 octombrie a.c., o serie de activităţi pentru promovarea atitudinii civice şi de informare anticorupţie în rândul angajaţilor Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi.
Activităţile au avut ca scop conştientizarea personalului care îşi desfăşoară activitatea în această instituţie, cu privire la consecinţele şi riscurile la care se expun prin săvârşirea unor infracţiuni de corupţie. Celor peste 70 de funcţionari din cadrul instituţiei le-au fost prezentate conceptele de etică şi integritate, atribuţiile şi competenţa Direcţiei Generale Anticorupţie, obligaţiile ce le revin în relaţia cu cetăţenii şi cu angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, infracţiunile de corupţie şi cele asimilate acestora, modul de acţiune în situaţia în care sunt implicaţi sau iau la cunoştinţă despre săvârşirea unor fapte de corupţie.
De asemenea, le-au fost aduse la cunoştinţă datele de contact ale Serviciului Judeţean Anticorupţie Galaţi (municipiul Galaţi, strada Crizantemelor nr. 10 – în incinta Secţiei 2 Poliţie Galaţi, adresa de email galati.dga@mai.gov.ro, fax: 0236/453997) şi faptul că Direcţia Generală Anticorupţie pune la dispoziţia cetăţenilor o linie telefonică gratuită, Call center anticorupţie 0800.806.806, la care pot fi semnalate faptele de corupţie săvârşite de funcţionarii publici din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi 23 - octombrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...