logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021

Ca tânăr activist de nădejde al pesede, Ciprian Groza aproape că nu mai este medic de familie la CMI „Groza Ciprian” din Cuca. Asta din cauză că programul său full time curge la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi, unde este director adjunct al lui Manon Cristoloveanu, o altă fruntaşă învechită în pesedeul lor. Aici directoreşte, cică, de la 8,00 la 16,00, iar după ora 16,00, când dă Dumnezeul viteză-timp şi masă-duş, vine la cabinetul medical pentru a-i trimite draku la spital pe săracii din comuna Cuca, adică pe cei care nu se pot deplasa cu mijloace proprii la medicii specialişti din Galaţi.
Totuşi, dacă ar avea o activitate atâta de rarefiată la CMI din Cuca, dr. Ciprian Groza nu putea deconta consultaţii la cabinet, pe anul fiscal 2017, în valoare de, atenţie!, 54.186 de lei net. Dar conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Galaţi, prin care se fac deconturile din bani publici a serviciilor medicale, ştie mai bine ce număr de pacienţi consultaţi are lunar cabinetul dr. Groza.

Ca director al DGASPC a încasat 61.158 lei

În 17.05.2018, conform legii, Ciprian Groza, ca director adjunct al instituţiei publice de stat, şi-a depus declaraţia de avere pentru anul fiscal 2017.
Din această frumoasă muncă, într-un loc liniştit şi cu aer de staţiune de odihnă (un parc superb, copaci, flori, gazon, linişte, căci aici este amplasat sediul instituţiei), directorul adjunct a încasat un venit net de 61.158 de lei!
Soţia, profesorul Virginica Loretta, a încasat de la Liceul „Mircea Eliade” din Galaţi, un net de doar 23.838 de lei.
Tot la venituri pe anul amintit, este declarată şi suma de 5.000 de euro încasată de la Alexandru Sântion, pe un autoturism BMW, cumpărat de familia Groza în anul 2008.

O familie harnică şi înstărită

Dr. Ciprian Groza declară într-un CV public faptul că este şi asistent universitar doctorand la Facultatea de Medicină a UDJ Galaţi, dar nu declară venituri obţinute de aici.
Asta e. În 2008 cumpără 1.500 de metri pătraţi în intravilanul superbei staţiuni Izvorul Mureşului, judeţul Harghita. În 2015 cumpără 800 mp în intravilanul Satului Costi, Vânători. Între timp, în 2008 îşi cumpără un BMW, iar în 2009 un apartament de 100 mp în Galaţi. În 2014 contractează un împrumut de 70.000 de lei scadent în 2019.
Am mai spune doar că sătenii din Cuca se îmbolnăvesc prea des şi de aia sunt cârcotaşi, reclamând programul pasager al doctorului de familie, asistenta sa fiind un cadru bine pregătit medical şi un bun funcţionar-hârţogar, ea dispecerând reţetele şi trimiterile la medicii de specialitate, ori internările.
În rest, urmaţi-le exemplul pentru a duce o viaţă prosperă!

Gelu CIORICI 29 - iunie - 2018

One Response so far.

  1. ArcGIS Pro spune:

    Oare intamplator Cuca este un sat de asistenti maternali « profesionisti »?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...