logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

Se tot vorbeşte prin târg că adversitatea dintre Primarul Pucheanu şi Cristian Dima, preşul de la ALDE, coechipieri de coaliţie, ar fi cronică şi ireconciabilă. Pe ăştia doi cică nici draku’ nu îi poate apropia, astfel încât coabitarea aceasta, precum un anus contra naturii, duce la situaţii când nici unul nici altul nu ratează, ori de câte ori pot, să-şi tragă la gioale. Ultima încordare de muşchi şi afront către Dima a fost săvârşită zilele trecute, când fostul consilier local Găvan Eugen de la ALDE a fost încadrat cu salariu pe post de consilier principal personal al Primarului. Toate acestea după ce domnul conferenţiar Găvan, fost consilier local la al patrulea mandat, a fost dat afară din ALDE de către Dima. Motivele, se spune pe surse, ar fi fost lipsa de acţiune concretă a acestuia în munca de partid, contrele subversive pe la spate, apropierea prea excesivă şi scurgerea de informaţii către pe-se-de şi Durbacă – omul care l-a băgat în politica mare pe Găvan.
Da, dar gurile rele mai susţin că omul care în realitate i-a întins mâna renegatului nu ar fi altul decât Florin Popa, preşedintele municipiului pe-se-de, cel care se simte dator după patru mandate ale lui Găvan şi după multe „minuni” sprijinite de-a lungul timpului din partea acestuia. Vorba aceea: „o mână spală pe cealaltă, iar prietenul după nevoie se cunoaşte”!

Jap 16 - noiembrie - 2018

One Response so far.

  1. Trandaf spune:

    Aşteptările de la Cristian Dima au fost mari pentru mine şi mulţi alţii. Sper ca acest tînăr să nu intre în mîrşăviile specifice uneori în alianţele politice.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...