logoImpact EST nr. 771 - 23.04.2019

Îngălaţii şi şpagagiii din APIA Centrală Bucureşti continuă să se comporte ca nişte Mitici fioroşi de care toată România s-a săturat până în gât. Nenorociţii îşi bat joc de crescătorii de animale din România, tăindu-le subvenţia acordată din bugetul Uniunii Europene după cum le dictează rânza şi interesul celor din APIA teritoriale, care întocmesc rapoartele de conformitate în baza cărora se plătesc subvenţiile.
Iată, am tot scris despre SC Complexul de Creşterea Porcilor SRL Tichileşti, judeţul Brăila, căreia APIA teritorială Brăila i-a tăiat nejustificat subvenţia pentru creşterea porcilor, pentru perioada 2014-2015, în valoare de aproape 1,5 milioane de euro. Patronul firmei s-a plâns în justiţie în anul 2016, iar procesul s-a încheiat printr-o sentinţă definitivă abia în 15 martie 2018, între timp firma ajungând în insolvenţă şi faliment.
Nenorociţii de la APIA Central refuză să facă plata de 1,5milioane de euro şi acum, după patru ani, de la hotărârea judecătorească definitivă şi nepusă în aplicare trecând deja aproape şase luni de zile.
Dar iată că vajnicii executori judecătoreşti au dinţi de lapte când vine vorba de executat agenţiile de stat, tot ce e stat, în general, iar când în cauză sunt cetăţenii pârliţi, imediat îşi scot colţii de hienă alde executorii lui peşte prăjit.
În aceeaşi situaţie se află şi o firmă din Galaţi, despre care începem să scriem chiar începând cu această ediţie.

(GECO) 6 - iulie - 2018

Lasa un raspuns


Primarul Tecuciului,

Pentru a nu fi acuzaţi că intervenim sau modificăm sensul ...

Despre trecutul şi

Cine îşi mai aduce aminte de Marius Stan? Puţini, foarte ...

ZEUS l-a delegat pe

Tot felul de reptile, mai tinere sau mai îmbătrânite în ...