http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST nr. 912 - 21.05.2022

Primăria municipiului Galaţi informează că nu se pot primi deocamdată cereri de atribuire a locurilor în parcările rezidenţiale, întrucât regulamentul de atribuire nu a fost încă aprobat de Consiliul Local.
Proiectul privind aprobarea regulamentului de atribuire a locurilor în parcările de reşedinţă a fost postat pe site-ul instituţiei, iar până pe 25 aprilie 2021 persoanele interesate au avut posibilitatea de a transmite propuneri şi sugestii. Proiectul se află în continuare, conform procedurilor legale, în consultare publică până la sfârşitul lunii mai, fiind disponibil la adresa
https://www.primariagalati.ro/portal/galati/portal.nsf/4D685F9474B1D502C22586B8002B3C5C/%24FILE/Pr_HCL04215.pdf. După această etapă, proiectul va fi supus aprobării Consiliului Local.
Regulamentul va stabili modul de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare în parcările de reşedinţă în municipiul Galaţi şi are drept scop asigurarea desfăşurării fluente şi în siguranţă a circulaţiei pe drumurile publice, asigurarea parcării autovehiculelor în condiţii de siguranţă, decongestionare a traficului şi protejarea pietonilor prin asigurarea unor condiţii corespunzătoare de deplasare pe trotuare.
Strategia privind parcările la nivelul municipiului Galaţi are la bază o organizare zonală, în etape, a suprafeţelor de teren pretabile pentru amenajarea ca parcări de reşedinţă. Astfel, la această dată se realizează marcarea şi inscripţionarea locurilor de parcare în cartierul Micro 18, acţiunea continuând ulterior în unele zone din Mazepa I şi II, Ţiglina II şi Micro 21.
După finalizarea marcării şi inscripţionării, demararea efectivă a procedurii de atribuire va fi anunţată pe toate canalele de comunicare (presă locală, afişare la sediul primăriei, afişare la intrarea în bloc, publicarea pe pagina de internet www.primariagalati.ro şi pe reţelele de sociale). Atribuirea se va organiza pe zone, în etape, pentru fiecare zonă în parte fiind anunţate perioade diferite de desfăşurare.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi 21 - mai - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

De prin piaţa centr

Ştie cineva cam cât de bine mă simt când văd ...

Sesizare penală pen

Despre degradarea gravă a clădirii Casei Agronomului, situată la intrarea ...

Moldo-gălăţencele

De ceva ani, se poate spune că cele două moldovence, ...

Circotecă la şedin

În urmă cu două săptămâni a avut loc şedinţa de ...