logoImpact EST nr. 751 - 16.11.2018

Ca să nu creadă cetăţenii, cu „C” mare, ai urbei că sunt lăsaţi în voia vântului când demnitatea „calităţii” lor de gălăţeni este lezată, zece consilieri municipali au iniţiat un proiect de hotărâre pentru demiterea acestuia din funcţie. Bineînţeles că ei nu puteau fi decât opozanţii din CLM: adică şapte penele, doi pemepe şi independenta acidă, Simona Vreme. Viceprimarul face declaraţii publice realiste, dar le spune prost ca viceprimar. Picu Roman a făcut o declaraţie publică, cum că turismul se bazează pe trei ingrediente: sex, droguri şi cazinouri. Dar noi, cei ce n-am fost în Las Vegas, ne-am ofuscat făcându-ne că-l demitem, fără a avea în consiliu o majoritate simplă, darămite una calificată, necesară în cazul votului privind persoane.
Şi cum la alegerile pentru primar al Galaţiului din 2016, armata de lut a lui Picu numai cu candidatul lor, al UNPR, Marius Stan, nu a votat, liderul „inexistentului” unepere municipiu a primit de la pesede postul de viceprimar al Galaţiului. Se aude, băi, alde penele? De la pesede l-a primit, nu de la voi, aşa că numai pesede poate să i-l ia. Dar cum, vorba regretatului Emil Lichiardopol, „ Când îţi cade dragostea pe un căcat, îl aperi de muşte toată viaţa!”, iată că pesede se află în situaţia asta… cel puţin un mandat!
Alegând să se abţină, cei patru consilieri ALDE nu au făcut fapte de vitejie, ci, pur şi simplu, s-au aşezat în situaţia de a scurta creanga cu frunze de nuc şi atât.

(GECO) 2 - noiembrie - 2018

Lasa un raspuns


Izmeneală de 1.100

Aventura cu filmuleţul de promovare a Galaţiului a-nceput prost şi ...

Stan Gelu se vrea la

Prin târgul nostru, aşa ca o adiere, circulă de câteva ...

Alianţa Pucheanu

Se tot vorbeşte prin târg că adversitatea dintre Primarul Pucheanu ...