logoImpact EST nr. 843 - 22.10.2020

Ciudat! Omul acesta are bunuri după moarte de nu le poate număra zerourile, dat tot activ la drumul mare al bugetului îi place să stea atârnat.
Deci cudălbeanul Eugen Chebac s-a gândit politic cu pesediştii de care este lipit ca marca de scrisoare, chiar dacă a jucat la alte partide, că îi stă şi lui bine să încaseze pentru câteva ore 1000 de euro pe lună ca indemnizaţie de membru în Consiliul de Administraţie al RA Administraţie Fluvială a Dunării de Jos Galaţi (AFDJ).
Sigur şi-o fi zis, ce, mă, io-s mai prost, mai fraier decât beizadeaua lui Florin Pâslaru? Şi iacătă-i ancoraţi cot la cot în CA-ul bine bugetatei RA AFDJ. Dar pentru un CV atâta de impresionant ca al unui parlamentar şi fost vice şi preşedinte de judeţ, mi se pare penibil să te încordezi întratâta încât să devii egalul unui puşti ca Pâslaru Cosmin! Probabil că acest job măsurabil în câteva ore pe lună îi este de folos ca socializare la un carton de whisky & un polonic de icre negre, după care merge o ciorbă pescărească cu oala, a doua zi dimineaţă, când se încheie lungul şi obositorul protocol de după scurta şedinţă de CA!

(G.C.) 7 - iulie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...