logoImpact EST nr. 747 - 21.10.2018

Mamăăă, în cel hal mai cad unii apropiaţi ai pesede în picioare, chiar dacă ei sunt spioni ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SPI), fost DIPI, fostă „doi şi-un sfert”!
Acum este vorba despre Cătălin Panaite, fostul şef al SIPI Galaţi, care s-a ocupat de protecţia informativă a poliţiştilor din IPJ Galaţi până s-a refugiat la o bine-ne-meritată pensie de … circa 7.000 de lei noi.
Da, el, Cătălin Panaite, abia împlinise 40 de ani când l-a lovit norocul ordonanţei prin care poate lua o pensie egală cu 120% din salariul net pe care-l avea şi a picat fix într-o indemnizaţie lunară pe care noi o estimăm la cel puţin 5.000 de euro!
Odată cu instalarea noului ministru al Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale din Guvernul Tudose, Lucian Şova, acesta a schimbat şi trei dintre cei patru consilieri ai ministerului puşi să reprezinte pachetul minoritar de acţiuni pe care statul îl mai are la Telekom SA (fost Romtelecom). Sigur, Telekom este al grecilor de la OTE şi este cel mai mare furnizor de servicii şi de date fixe şi mobile din România, cu o cifră de afaceri de peste un miliard de euro pe an. Ei, fix aici a fost atras tânărul pensionar SIPI, Cătălin Panaite, alături de Elena Pătraşcu şi Corneliu-Ioan Dimitriu, ei alcătuind boardul marii companii.
Panaite fusese adus în fruntea SIPI Galaţi de la Bacău, în vremea guvernării Ponta şi l-a înlocuit pe Radu Croitoru, care simpatiza cu pedele.
Ce o mai fi prin şefii contraspionajului poliţiimii gălăţene?… păi Grecu s-a înălţat şi el la pensie acum zece zile, iar la butoane a rămas adjunctul lui nea Grecu…

(GECO) 13 - octombrie - 2017

One Response so far.

  1. Răuţă C spune:

    Are vreo vină acest domn că primeşte o asemenea pensie? Eu cred că nu. Cei ce fac legi şi permit să se stabilească pensii la acest nivel sunt responsabili. Ne mai miră că nu ajung banii pentru plata pensiilor. Cu ce sume a contribuit acest domn la fondul de pensii şi mulţi alţii asemenea lui?

Lasa un raspuns


Guiţând sfâşieto

Gata, s-a aşezat praful pe înfrângerea tuturor, putem să mai ...

C.A.R. Pensionari, r

Poliţia locală a venit, a constatat lucrările fără autorizaţie legală ...

Colectăm minciuni e

Periodic şi fantomatic, apar în presă anunţuri despre colectarea aparaturii ...

Iată firmele care

Ca să-şi încaseze salariile tot mai grase, politicienii, băgătorii de ...