logoImpact EST nr. 887 - 25.09.2021

Pe raza Curţii de Apel Galaţi sunt vacante următoarele funcţii de conducere: vicepreşeşdinte al Curţii de Apel Galaţi şi de preşedinţi ai următoarele judecătorii: Adjud, Tg. Bujor, Lieşti, Făurei şi Panciu. La nivel naţional sunt vacante 126 de funcţii de preşedinţi şi vicepreşedinţi de curţi de Apel, tribunale şi judecători şi 132 de funcţii de procurori generali, procurori şefi şi de prim-procurori în parchetele Ministerului Public. CSM a aprobat organizarea concursului şi, după caz, a examinărilor, în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, ultima etapă, când va avea loc interviul psihologic, urmând să se desfăşoare între 7+12 noiembrie 2017.
Pentru vicepreşedinţia Curţii de Apel Galaţi a fost admisă pentru faza finală doar Mihaela Kaloritz-Petrescu, în prezent judecător la Judecătoria Galaţi. Pentru Adjud va fi examinată doar Elena-Adriana Filimon, în timp ce pentru Panciu se vor bate în finală judecătoarele Niculina Stoiciu şi Daniela Cimpoeru.
La categoria „procurori” sunt vacante doar funcţiile de prim procuror şi de prim procuror adjunct ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Aici, există oarece competiţie căci pentru funcţia de prim se bat Florin-Cristinel Ţîrlea şi Nicolea Pîrclăbescu, care concurează şi pentru funcţia de adjunct, unde îl are ca şi competitor doar pe Paul Mihăilă.
Tuturor le urăm succesuri!

(GECO) 10 - noiembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...