logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Primăria municipiului Galați a obținut premiul pentru excelență în transport public și mobilitate, în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România – ediția a patra (2021),

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Mă bucur că acțiunile noastre sunt apreciate la nivel național în acest important domeniu al transportului și mobilității. Am realizat în ultimii ani importante investiții pentru modernizarea flotei de mijloace de transport în comun și a infrastructurii de transport. S-au achiziționat troleibuze noi și moderne, primele autobuze hibrid, dar și primele tramvaie noi după 40 de ani, adaptate persoanelor cu dizabilități. Vorbim de peste 100 de mijloace noi și moderne pentru gălățeni. Mai mult, avem proiectele pentru străzile Siderurgiștilor, 1 Decembrie 1918, Traian Vuia, Henri Coandă și George Coșbuc, s-au realizat noi piste pentru bicicliști, avem noi proiecte pentru stații de încărcare a mașinilor electrice și multe alte acțiuni care se înscriu în linia dezvoltării transportului și mobilității. Țin să le mulțumesc colegilor din Primărie pentru întreaga implicare în astfel de proiecte și tuturor gălățenilor pentru încredere”.

Gala Asociației Municipiilor din România este o inițiativă care pune în evidență excelența în diverse domenii pentru administrația publică locală și contribuie la stimularea performanței și la schimbul de bune practici într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru administrația publică locală.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi 16 - decembrie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...