logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021

După zecile, sutele şi miile de reclamaţii înregistrate de-a lungul timpului, venite din partea mediului de afaceri sau a persoanelor fizice, a societăţii civile, iată că minunea s-a produs şi onor madame Voicilă Teodora – Arhitecta Şefă a Primăriei – a fost demisă. Demisă?!? sau schimbată sau translată, cine mă-sa ştie să ne spună şi nouă. Da, pentru că noi (şi ca noi populimea republicuţei) vrem să ştim precis, ca să şi informăm ca atare, că totuşi ce s-a întâmplat te lasă mască. Adică, tu Primar spui că o s-o dai afară, că nu se mai poate, că „să se ducă ….cât mai adânc” şi când acolo se pune batista pe ţambal şi suntem prostiţi cu toţii. Chiar mă, bagabonţilor politici, credeţi că noi ăştia suntem toţi proşti şi vânduţi, ăştia lucrători cu pixul, găozarii? Iată că nu, de aceea datul acesta jos al Arhitectei Şefe nu reprezintă nimic, ba din contră, va fi şi mai a drakului decât până acum, adică panarama din toate aspectele legate de arhitectură, urbanism va fi şi mai mare.
Lucrurile stau cam aşa: Arhitecta Şefă nu mai e arhitectă şefă, dar va fi Director General la Urbanism în cadrul Primăriei. Nu este aşa că te apucă durerea de burtă? nu mai spunem de cap, cine îl are. Cică pentru postul de Arhitect Şef ar fi mai mulţi candidaţi deocamdată, care ar vrea în locul lui madame Voicilă, care de care mai arhitecţi decât alţii. Ne bufneşte râsul de moralitatea, profesionalismul, verticalitatea, jurământul în faţa propriei conştiinţe şi nu a banilor, vânzării statutului de arhitect pe un pumn de arginţi, într-un oraş făcut harcea-parcea din punct de vedere arhitectural, urbanistic.
Păi, dacă vine Radu Drişcu, va face o echipă „indestructibilă”, că doar „madame” a început să presteze la Radu, stagiatura şi toate cele. Dacă vine Buhociu Liliana se va face o echipă şi mai a drakului, madamele fiind prietene la cataramă, Buhociu fiindu-i mentor lui Voicilă, aici cică (gura lumii) ar intra şi un melanj de masonerie. Dacă ar veni arhitect şef, arhitectul… cutare, tot aşa, de te doare bibilicul şi începi să vorbeşti tare că ăştia de la putere sunt precum în Caragiale: „să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimic; ori să nu se revizuiască, primesc! Dar atunci să se schimbe pe ici, pe acolo, şi anume în punctele…esenţiale..”
Concluzie: Primarul vrea, dar nu poate!
Partidul şi tovarăşul Popa ştiu.

Jap 22 - septembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...