logoImpact EST nr. 687 - 26.06.2017

Gheorghe Dima s-a băgat adânc sub pielea lui Durby, numai el ştie cum. Cică era tare în făcut procese-verbale, aptitudine dobândită cât a fost miliţian la Economic înainte de 1989. El se ocupa mai mult de Trustul de Construcţii, dar e posibil şi de IUGCG, unde s-a cunoscut cu Jupânul. Care Jupân l-a pus şi consilier local judeţean, poziţie în care stă pitit să nu cumva să-l găbjească celălalt Dima, ajuns în ipostaza de a fi Jupân, şi mai mult decât atât.
El n-a avut decenţa să-l urmeze pe Durby în munţi, preferând să stea pitit pe un fotoliu de consilier judeţean, în care acum este un uzurpator. Dima „Bolţ”, că aşa era alintat până în 1989, cât a fost miliţian, nu se lasă dus drakului cu vorba şi cu statutul ALDE, ci doreşte un bolţ în cap, tras cu celebrul pistol de împuşcat cuie în apartamentele noastre din beton armat, când nu ştiam de bormaşini performante şi de dibluri din plastic.
Dar ce tot îi spun eu toate astea ascunsului acesta de Gh. Dima-Bolţ, că el oricum nu pricepe decât ce scrie el. Deci, măi, nea „Bolţ”, dă-te, bre,-n aia a mă-sii de respect pentru lege şi pleacă după cel pe care-l pupi neruşinat!

(GECO) 17 - iunie - 2017

One Response so far.

  1. Basil spune:

    Militienii de la Economic aveau porecla ”chiftelari ‘.

Lasa un raspuns


Dosarul „Mineriade

Procurorii de la Parchetul Militar au finalizat cercetările în dosarul ...

O BLÂNDEŢE DE NERE

Era în ziua Înălţării Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos, la ...

Din raţiuni lumeşt

Călugări închişi din ordinul Episcopului, pentru că nu au înţeles ...

Galaţiul e „smart

Cert este că oraşul arată ca după potopul lui Noe, ...