logoImpact EST nr. 887 - 25.09.2021

Cred că vi-l mai aduceţi aminte pe celebrul Constantin Moglan, care în vremea directorimii Sidex SA de către mămăliga de Dumitru Nicolae, era ditai directorul administrativ. Din postura asta semna facturi cu „bun de plată” pentru lucrări ascunse, neverificabile, gen deratizări, dezinsecţii, igienizări vestiare pe la cluburile de fotbal, abonaţii la miliarde fiind experţii în parandarături, gen Mihai Cadar.
Omul, nea Costa Moglan, şi-a fript la Vânători una dintre cele mai urâte viloaice posibile, de parcă i-au construit-o nişte duşmani pe care normal că nu i-a plătit. Acoperişul, cu multe meandre, este făcut, normal, din tablă zincată made în Sidex, şi e aşa…bătută în solzi, gen pene de curcan jumulit!
Ei bine, fraţilor, aflăm că nea Moglan nu numai că n-a murit, dar este şi activ la drumul mare prin firma Romvlay SRL Galaţi. Şi fiind el tatăl fotbaliatorului Robert Moglan, iar Primar fiind între 2012-2016 tot un fotbaliator, contractele pentru lucrări publice încredinţate direct, fără licitaţie, au părut ceva normal.
Firma Moglarilor a câştigat în acest fel, numai în câteva perioade din mandatul lui Marius Stan, lucrări în valoare de aproape 1,7 milioane de lei, fără TVA.
C-aşa-i în fotbal, încredinţezi direct mingea celui care marchează…banu!
Iată, de pildă, Ionuţ Pucheanu, care are ca city manager un fost fotbaliator, a alocat pentru achiziţii directe de lucrări şi servicii, numai în primele şase luni de mandat, în valoare de 1,3 milioane de euro, fără TVA.
Păi, slăbuţ, căci Marius Stan cu Vlaicul lui a dat lucrări şi servicii directe, în ultimele şase luni de mandat, de 1,7 milioane de euro. Tot fără TVA, ce naiba.
Slabă competiţie!

(GECO) 22 - decembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...