logoImpact EST nr. 893 - 09.12.2021

PNL şi USR-PLUS au nevoie de un Fotea să îi organizeze!

Din motive de COVID-19 Presa nu a avut acces la şedinţa Consiliului Judeţului Galaţi (CJG), întrucât aceasta a avut loc în sala de şedinţe, războiul politic fiind ca şi inexistent, încât să nu fie nevoie de desfăşurări de tabere în curtea instituţiei. Desigur, ni s-a promis că aceasta va fi transmisă online, dar am primit doar un comunicat sec.
Aşa cum am anticipat, pesedeul preşedintelui executiv Costel Fotea, care va fi ales preşedinte al CJG ori de câte ori va candida, a luat tot: cei doi vicepreşedinţi sunt jurista Doina Cucu, fost county-manager al instituţiei, şi inginera Elena Grosu, om de interne al lui Dan Nica, încă de pe vremea Romtelecom. Au fost constituite şi cele 6 comisii de specialitate, dar care la trei au fost aleşi şi preşedinţii.
La comisia pentru dezvoltare urbană şi rurală, agricultură, conservarea şi protecţia mediului şi de servicii publice a fost ales Constantin Grosu, la Comisia nr. 5, juridică, pentru administraţie publică locală de respectare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, de cooperare instituţională, Răzvan-Ionuţ Adumitroaiei (tot pesede), iar la 4 Comisia de specialitate nr. 6, de analiză privind administrarea şi gestionarea patrimoniului, investiţii, lucrări publice, şi de refacere a monumentelor istorice şi de arhitectură, a fost ales Gigel Istudor (pesede). Asta a fost luni, 26 octombrie, ora 14:00.

„Filmul” online de pe Facebook – CJG oficial!

„Au fost aleşi noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Galaţi
În urma votului consilierilor judeţeni, cei doi vicepreşedinţi sunt: Doina Cucu, fost county-manager al Consiliului Judeţean în perioada 2016-2020, şi Elena Grosu, consilier judeţean aflat la cel de-al treilea mandat.
Sunt oameni implicaţi, cu experienţă administrativă şi cu o mare capacitate de muncă. Sunt două persoane în care am încredere şi alături de care vom continua investiţiile pentru dezvoltarea Galaţiului.
Le mulţumesc că sunt alături de mine şi că fac parte din echipă. Avem multe proiecte în implementare, trebuie să continuăm să luptăm cu această pandemie de coronavirus şi pregătim proiectele pe care le vom depune pe noul exerciţiu financiar european. În concluzie, avem multă treabă de făcut. De asemenea, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean, au fost constituite şi comisiile de specialitate.”

Gelu CIORICI 30 - octombrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF