logoImpact EST nr. 855 - 28.01.2021

Anunţ:! Pucheanu Ionuţ, Primar al municipiului Galaţi, dat dispărut din nou de la locul de muncă, găsitorului i se oferă o recompensă babană din partea redacţiei noastre. Da, oameni buni, Pucheanu iar nu e la serviciu, ci hălăduieşte cine ştie pe unde (de aiurea), vilegiaturist prin capitalele europene şi nu numai. Ce este mai rău, e că nimeni nu ştie când dispare din Primărie pentru o zi, şapte sau nouă şi nici unde anume şi cu ce treburi o zbugheşte din urbe edilul nostru. A devenit o practică să „zboare” omul, nepriindu-i mirosurile locale, bătând câmpii în administraţia locală şi mimând a fi PRIMARUL MUNICIPIULUI GALAŢI. Cert este că nu-l întreabă nimeni nimic, nu-l apucă nimeni de gâlci, omul TUPEU, neînţărcat şi neiniţiat în a CONDUCE, lasă de izbelişte Primăria şi populimea Republicuţei şi nici în cot nu-l doare.
Atâta dezordine, atâta praf şi pulbere, atâta nefuncţionalitate, atâta birocraţie, atâta neprofesionalism n-a existat niciodată în Primărie. De fapt nişte şmekeri, băieţi de băieţi, nişte panarame de oameni ce şi-au bătut joc de noi toţi atâta amar de ani, au mai comis-o o dată (alde Nica şi Florinel Popa) aruncând în faţă nişte copchii care habar nu au de noţiunea de MUNCĂ, de MANAGEMENT, de EXPERIENŢĂ, de REZULTATE etc.
Dacă cineva ar avea curajul să numere într-un an de zile câte au fost alocate prezenţei la treabă şi câte în deplasări, de către domnul Pucheanu, vom vedea că doar o treime a „stat acasă”. Cu ce folos? O, da stewardizare!
Atâta timp cât deplasările nu sunt justificate de rapoarte.

Observator 30 - iunie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...