logoImpact EST nr. 899 - 22.01.2022

Sursele noastre din Primărie ne informează că Ionuţ-Florin Pucheanu a citit Impact-est de acum două săptămâni (nr. 795), printre care şi articolul din pagina 1, intitulat „Hahui a încolonat parcul auto pentru ITP la Braniştea, ca hoţii” şi cu subtitlul „Ca director al Poliţiei Locale, el mai pune la pensia de 110.000 lei şi venituri de vreo 80.000 lei”. Dezvăluirile noastre s-au axat pe modul în care Hahui dispune de cheltuirea banului public cu care îl alimentăm din taxele şi impozitele plătite de către noi. Aşadar, Primarul şi-a slobozit Corpul de Control din aparatul propriu pentru a verifica şi în actele Poliţiei Locale cele afirmate de noi, căci, ca gazetari, noi nu avem putere de decizie, ci doar să semnalăm derapajele celor care dispun de modul în care sunt tocaţi banii publici şi cine sunt beneficiarii.
Aflăm că de atunci, directorul-pensionar, cu venituri anuale (tot de la buget) de 190.000 de lei a înnebunit şi o face pe câinele, s-a băgat sub birou, dar nu latră, ci îşi linge… rănile organului care este!
În rest, mănâncă chibrituri la micul dejun şi la dejun, iar la cină, ca orice miliţian!
În loc să se uite în oglinda faptelor şi deciziilor sale de director, el vânează muşte prin curtea instituţiei, care e un parc ca de staţiune de odihnă şi tratament, pentru pensionărimea miliţienească proptită în toate funcţiile de conducere. Fraierii de la Pază şi Ordine Publică, de la Circulaţie, în general cei din stradă, ghebăresc pentru gloria celor care nu se satură cu pensiile pe care le primesc de la buget (cam toate sar de 5-6.000 de lei), aşa că vin, să tragă aghioase pe banii fraierilor de contribuabili. Acasă cu voi, băi, nu la staţiunea balneară numită Poliţia Locală Galaţi!
Aşteptăm cu nerăbdare concluziile Corpului de Control al Instituţiei Primar.

Gelu CIORICI 22 - noiembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...