logoImpact EST nr. 802 - 21.01.2020

http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner.jpg

Alo, alo, Domnule Primar, pe surse, cu antenele noastre întinse peste tot, vă avertizăm că, în instituția pe care cu onoare o conduceți, se pregătește ceva! Alde sindicaliștii lu’ pește, alde alți falși prieteni, unii ghidonaţi politic, precum şi unii îndreptățiți pe necaz şi fără frică pentru că sunt funcționari publici, cică vor să pună de un fel de GREVĂ, de panaramă la locul de muncă, ce se cheamă PRIMĂRIE. Cică nu li se dau niște drepturi, la alții chiar câștigate în instanță, la alții li se zbat ochii deoarece colegul sau colega ia mai mulți bani, iar alții spun în gura mare că s-au făcut supra-angajări, fără număr, fără număr, şi tot așa.
Noi credem că așa vă trebuie, că de dat tot le-ați dat, de nu mai pot duce acasă atâția bani nejustificați la nemunca prestată. Adică, salarii „mici” de 35-40 milioane la o secretară, referent, șofer etc., de te apucă nebuneala, nu alta. În Galați toată lumea vrea să se angajeze la Primărie, care a devenit un etalon de BUNĂSTARE. Bani cu roaba, bani cu purcoiul, bani de aiurea, din Bugetul acoperit pe spatele contribuabilului şi al agenților economici, prin taxe şi impozite. Domnule Primar şi dragi consilieri, dacă nu știați, vă spunem noi că, atunci când s-a dat legea cu mărirea salariilor, în administrație, ați admis cu bună știință sintagma că „se poate”, adică nu ești obligat să dai tot, până la maximul grilei de salarizare.
Adică, în funcție de performanță, de dăruire, de loialitate față de instituție, dacă aceasta are suficienți bani sau nu. Şi, ca să nu luați MUIE de la turma aceasta care nu vă iubește şi respectă, ce ar fi să le tăiați salariile la jumătate?!? Tot conform grilei!

TITI CHIORU 27 - iulie - 2018

Lasa un raspuns


Cică Tică a cumpă

Gata, oameni buni, s-a gătat prin lichidare una dintre cele ...

Mazilire în stil PS

După numirea în funcţia de Prefect la Instituţia Prefectul Judeţului ...

La DGRFP a venit a p

Frământările de sfârşit şi început de an în Direcţia Generală ...