logoImpact EST nr. 822 - 05.06.2020

Că municipiul Galaţi se numără printre cele 41 de localităţi din ţară, care cumulează peste 300 de proiecte Smart City realizate de către integratorul de soluţii inteligente la cheie, Vegacomp Consulting, nu-i o mirare. Căci aşa ceva au localităţi ca Avrig, or Mizil!
Dar iote că nervul „oftic” îi dă ghes primarului Laurenţiu-Viorel Gîdei ot Tg. Bujor, şi iată-l băgându-şi târguşorul în lista cu oraşele înscrise în cursa Smart City!
Desigur că Tg. Bujor are o uriaşă pondere a populaţiei din cele 41 de localităţi din listă, care după ultimul recensământ numărau 5.708.940 de locuitori! Şi ce contează ca Primăria nu mai are bani de funcţionare după majorarea nesimţită a salariilor, Smart să fie, că City de unde?!
Până la urmă este şi de felicitat primarul acestui târg, dar parcă prea au luat-o soluţiile inteligente înaintea celor de ieşirea din zona rurală a multor aspecte care au o amprentă rurală masivă asupra pretenţiei de oraş a Tg. Bujor.
Tot ce este informaţie din această ştire este asumată de către CEO al Vegacomp Consulting, Cornel Bărbuţ, prin voia căruia am primit un comunicat amplu pe adresa redacţiei.

(R.I.) 5 - octombrie - 2018

Lasa un raspuns


Din categoria „Ori

Cum toate lucrurile evoluează pe lumea asta, cum nu te ...

Liviu Brătescu, Sec

În urma sesizărilor adresate Ministerului Culturii (MC) de către arhitectul ...