logoImpact EST nr. 755 - 16.12.2018

Prin târgul nostru, aşa ca o adiere, circulă de câteva zile o ştire care te dă pe spate, având conotaţii multiple.
Una ar fi că directorul de la Apă Canal vrea să dea bir cu fugiţii, să-şi pună palma… ştiţi dumneavoastră unde – şi să se înalţe la pensie. Acum când a apărut necazul cu blocurile din Centru care o iau la vale, omul dezertează, în loc să se apuce de treabă şi să arate măcar în ceasul al doisprezecelea că poate să facă şi el ceva măreţ în viaţă, să stopeze fenomenul, să-l controleze şi să pună pe masa consilierilor un plan de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare a municipiului Galaţi.
Altă conotaţie ar fi că la cât a „luat” în viaţa aceasta STAN, ar trebui să aibă puşi deoparte cât pentru nouă vieţi, la care iată se va adăuga o pensie babană de mii de euroi, că vorba aceea: după …muncă şi răsplată.
Iar a treia variantă ce poate fi luată în discuţie este ca organele STATULUI DE DREPT să se apuce de treabă, caz în care viitorul bătrâneţilor să fie sumbru (nu de alta dar în China neglijenţa în serviciu de genul acesta se pedepseşte cu execuţia pe stadioane).

Jap 16 - noiembrie - 2018

4 Responses so far.

 1. Frangulea spune:

  N-ar fi rău să iasă puţin în décor. Plimbările prin Grădina publică iar face mai bine decât prin birourile din Mazepa. Cred că şi multora din noi lipsa lui ne-ar face ziua mai bună.

 2. Angajat Apa Canal spune:

  O sa iasa in decor pe usa D.N.A.
  Acest pigmeu cu valente de polirtuc pesedist si-a batut joc de galateni furand si excrocand banii acestora.
  A constituit un grup infractional organizat cu scopul de a frauda licitatii.
  Se pare ca nu a cotizat unde trebuie.
  A instituit la livelul societatii un regim de teroare, o sa avem apa mai scumpa ca in tarile desertice.
  De observat e faptul ca de cate ori societate a organizat o licitatie in curtea domnului Stan au aparut ba o masia noua, ba un iaht nou, ba o liziera de brazi argintii pe la Lepsa.

  • Vladimir spune:

   Tot vorbiti de Gelu Stan. Dar de idiotul si incompetentul director tehnic nu spune nimeni nimic?
   Slugoiul asta a lui Gelu Stan nu e in stare sa repare o teava. Cum sa vina cu solutii pentru reteaua de apa?
   Daca va mai detine functia vom ajunge sa avem apa rece cum avem si caldura.

   • Actualitatea Galateana spune:

    Filiera prin care Apa Canal Galati deturneaza fonduri europene si fura abonatii din judetul Galati.
    Constituirea acestui grup infractional organizat a inceput odata cu numirea in functia de director tehnic al Apa Canal Galati a numitului Condurache Aurel la inceputul anului 2015.
    Acesta impreuna cu Stan Gelu director general au pus bazele unei retele prin care au reusit deturnarea unor sume de ordinul milioanelor de euro prin achizitia de contori la preturi mult mai mari decat nivelul pietei si prin atribuirea contractor de lucrari unor firme agreate de ei, contracte care in decursul anilor au insumat sute de milioane de euro.
    Asa cum spuneam incepand cu anul 2015, odata instalat in functia de director tehnic numitul Condurache Aurel cu largul concurs al lui Stan Gelu si cu acordul tacit al unor nume cu rezonanta din politica locala, a pus bazele grupului infractional organizat.
    Primile masuri pe care le-a luat au constat in indepartarea persoanelor incomode din functii cheie si numire pe acele functii a unor persoane loiale, de incredere cu ajutorul carora planul de a devaliza si delapida Apa Canal Galati sa fie inlesnit.
    Primile destituiri si numiri au avut loc in anul 2015 atunci cand un intreg departament a fost desfintat.
    In locul numitului Erul Sali care la acea vreme detinea functia de sef departament a fost numit Crisan Ionut Sorin, acesta fiind un apropiat al lui Condurache Aurel.
    Condurache aurel i-a fost sef direct in perioada in care acesta conducea departamentul care se ocupa de distributia apei in alte localitati decat in municipiul Galati.
    De retinut este faptul ca in timpul cat Condurache Aurel a fost seful lui Crisan Ionut Sorin acesta il ponta fara ca acesta sa fie prezent la serviciu.
    Tot de retinut este si ascensiune fulminanta a acestuia care din un simplu angajat al societatii dintr-o comuna oarecare a ajuns in scurt timp sa detina o functie cheie in orgranigrama Apa Canal Galati.
    A doua numire a fost cea prin care Ciulei Eduard ii ia locul lui Fele Neculai care detinea functia de sef sectie contorizare, sectie care avea o atributie cheie in schema deoarece acolo se intocmeau caietele de sarcini pentru achizitie contori si referatele prin care se solicitau ca diverse activitati sa fie externalizate.
    Ciulei Eduard este o ruda mai indepartata a lui Stan Gelu.
    Tot in aceiasi perioada a fost schimbata din functie si Voicu Carmen care avea ca atributii citirea consumurilor si valorificarea productiei.
    Un rol important in scema il detine Carmen Condurache sotia lui Condurache Aurel care coordoneaza departamentul de impementari proiecte. Departament prin care in decursul timpului sau scurs sute de milioane de euro.
    In aceasta schema si-au facut loc Tofan Daniel si Tofan Daniela sot si sotie, si rude ale lui Stan Gelu.
    Tofan Daniel a fost si este responsabil al contractelor de achizitie contori iar sotia lui aflata in subordinea doamei Condurache Carmen se ocupa cu decontarea si acoperirea ilegalitatilor in departamentul de implementari proiecte.
    O alta persoana in schema infractionala este Vandoros Antonio
    Care detine functia de sef birou antifrauda. Acesta conform surselor este un apropiat al lui Stan Gelu castigandu-i increderea acestuia prin ajutorul acordat in a frauda o firma de asigurari.
    Sursele ne-au infornat ca acesta si-a facut petrecerea de botez pe banii societatii.
    Prin aceste actiuni acesti infractori si-au deschis calea catre tunurile de milioane pe care aveau sa le dea ulterior pe bani europeni si ai galatenilor.
    Pe fir se pare ca au intrat cei de la Rise Project deoarece in schema ar fi implicat un senator de Galati care in decursul timpului a detinut si functia de viceprimar al municipiului iar la un moment dat a fost si angajat al societatii pe functia de consilier al directorului general cu un salariu astronomic pe care il incasa fara sa vina la serviciu.
    In articolul urmator va vom prezenta modul in care grupul.infractional organizat a operat, schema acestuia, documente incriminatoare

Lasa un raspuns


Scandalul corvetelor

Acum trei săptămâni, Ministerul Apărării a deschis, în sfârşit, plicurile ...

Conducerea Spitalulu

După modelul consacrat de către comisarul şef Marius Dobrea, şeful ...

Speranţă cu clauz

Deşi, chiar în mandatul lui Ionuţ Pucheanu, multe străzi s-au ...