logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

Prin târgul nostru, aşa ca o adiere, circulă de câteva zile o ştire care te dă pe spate, având conotaţii multiple.
Una ar fi că directorul de la Apă Canal vrea să dea bir cu fugiţii, să-şi pună palma… ştiţi dumneavoastră unde – şi să se înalţe la pensie. Acum când a apărut necazul cu blocurile din Centru care o iau la vale, omul dezertează, în loc să se apuce de treabă şi să arate măcar în ceasul al doisprezecelea că poate să facă şi el ceva măreţ în viaţă, să stopeze fenomenul, să-l controleze şi să pună pe masa consilierilor un plan de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare a municipiului Galaţi.
Altă conotaţie ar fi că la cât a „luat” în viaţa aceasta STAN, ar trebui să aibă puşi deoparte cât pentru nouă vieţi, la care iată se va adăuga o pensie babană de mii de euroi, că vorba aceea: după …muncă şi răsplată.
Iar a treia variantă ce poate fi luată în discuţie este ca organele STATULUI DE DREPT să se apuce de treabă, caz în care viitorul bătrâneţilor să fie sumbru (nu de alta dar în China neglijenţa în serviciu de genul acesta se pedepseşte cu execuţia pe stadioane).

Jap 16 - noiembrie - 2018

5 Responses so far.

 1. Frangulea spune:

  N-ar fi rău să iasă puţin în décor. Plimbările prin Grădina publică iar face mai bine decât prin birourile din Mazepa. Cred că şi multora din noi lipsa lui ne-ar face ziua mai bună.

  • Angajat Apa Canal spune:

   Din ciclul: „ce se mai inampla pe la Apa Canal” va prezentam un episod care a avut loc in data de 28.11.2018.
   Data mai sus mentionata este ziua de nastere a domnului Gelu Stan, un securist incompetent, politician under cover si etern conducator al regiei de apa din Galati.
   Umilii sai supusi mai incompetenti decat el au vrut sa ii faca un cadou. S-au gandit ei ca ar fi bine sa ii cumpere ceva si au hotarat sa ii faca un tablou. Nu lui ca unde s-a mai vazut un bou pictat? Asa ca au hotarat sa ii faca un tablou cu propria-i casa.
   Initial au dorit sa transpuna pe panza vila detinuta de securistul comunist in localitatea Lepsa dar datorita imimensitatii acesteia foarte multi pictori au refuzat lucrarea. Cei care au acceptat au cerut un pret mult prea mare, pe care supusii nu si-l permiteau.
   Supusii avortonului cu ochi bulbucati au luat hotararea sa inlocuiasca vila din localitatea Lepsa cu vila pe care coteiul o detine il localitatea Galati, aceasta fiind de dimensiuni mai normale si incapea pe o panza de dimensiuni acceptabile.
   Zis si facut. Cu mare bucurie si cu injuraturi spuse printre dinti supusii i-au inmanat cadoul. In momentul in care marinarul a deschis cadoul a ramas stupefiat. Motivul! In tablou era casa vecinului sau cei drept identica.
   Sursele ne au informat ca de fapt in spatele gafei ar sta pigmeul de Aurel Condurache cel care visa si viseaza cu ochii deschisi la functia detinuta de taran, fiind exasperat de noua prelungire cu inca patru ani a mandatului de director general.
   Acesta a intervenit si a incercat sa ii sugereze prin „gafa” ca ar fi mai bine sa se intoarca acasa sau sa il urmeze pe Dan Nica la Bruxelles deoarece vila din tablou era a lui Dan Nica vecinul acestui
   boscetar. Condurache a mai incercat si anul trecut tot de ziua de nastere a idiotului sa ii trimita un mesaj. Anul trecut i-a sugerat tot printr-un tablou ca ar fi bine sa stea cu familia.
   Din toata intamplarea Gelu Stan a inteles ca ar fi bine sa pastreze tabloul si sa il imaneze lui Dan Nica.

 2. Angajat Apa Canal spune:

  O sa iasa in decor pe usa D.N.A.
  Acest pigmeu cu valente de polirtuc pesedist si-a batut joc de galateni furand si excrocand banii acestora.
  A constituit un grup infractional organizat cu scopul de a frauda licitatii.
  Se pare ca nu a cotizat unde trebuie.
  A instituit la livelul societatii un regim de teroare, o sa avem apa mai scumpa ca in tarile desertice.
  De observat e faptul ca de cate ori societate a organizat o licitatie in curtea domnului Stan au aparut ba o masia noua, ba un iaht nou, ba o liziera de brazi argintii pe la Lepsa.

  • Vladimir spune:

   Tot vorbiti de Gelu Stan. Dar de idiotul si incompetentul director tehnic nu spune nimeni nimic?
   Slugoiul asta a lui Gelu Stan nu e in stare sa repare o teava. Cum sa vina cu solutii pentru reteaua de apa?
   Daca va mai detine functia vom ajunge sa avem apa rece cum avem si caldura.

   • Actualitatea Galateana spune:

    Filiera prin care Apa Canal Galati deturneaza fonduri europene si fura abonatii din judetul Galati.
    Constituirea acestui grup infractional organizat a inceput odata cu numirea in functia de director tehnic al Apa Canal Galati a numitului Condurache Aurel la inceputul anului 2015.
    Acesta impreuna cu Stan Gelu director general au pus bazele unei retele prin care au reusit deturnarea unor sume de ordinul milioanelor de euro prin achizitia de contori la preturi mult mai mari decat nivelul pietei si prin atribuirea contractor de lucrari unor firme agreate de ei, contracte care in decursul anilor au insumat sute de milioane de euro.
    Asa cum spuneam incepand cu anul 2015, odata instalat in functia de director tehnic numitul Condurache Aurel cu largul concurs al lui Stan Gelu si cu acordul tacit al unor nume cu rezonanta din politica locala, a pus bazele grupului infractional organizat.
    Primile masuri pe care le-a luat au constat in indepartarea persoanelor incomode din functii cheie si numire pe acele functii a unor persoane loiale, de incredere cu ajutorul carora planul de a devaliza si delapida Apa Canal Galati sa fie inlesnit.
    Primile destituiri si numiri au avut loc in anul 2015 atunci cand un intreg departament a fost desfintat.
    In locul numitului Erul Sali care la acea vreme detinea functia de sef departament a fost numit Crisan Ionut Sorin, acesta fiind un apropiat al lui Condurache Aurel.
    Condurache aurel i-a fost sef direct in perioada in care acesta conducea departamentul care se ocupa de distributia apei in alte localitati decat in municipiul Galati.
    De retinut este faptul ca in timpul cat Condurache Aurel a fost seful lui Crisan Ionut Sorin acesta il ponta fara ca acesta sa fie prezent la serviciu.
    Tot de retinut este si ascensiune fulminanta a acestuia care din un simplu angajat al societatii dintr-o comuna oarecare a ajuns in scurt timp sa detina o functie cheie in orgranigrama Apa Canal Galati.
    A doua numire a fost cea prin care Ciulei Eduard ii ia locul lui Fele Neculai care detinea functia de sef sectie contorizare, sectie care avea o atributie cheie in schema deoarece acolo se intocmeau caietele de sarcini pentru achizitie contori si referatele prin care se solicitau ca diverse activitati sa fie externalizate.
    Ciulei Eduard este o ruda mai indepartata a lui Stan Gelu.
    Tot in aceiasi perioada a fost schimbata din functie si Voicu Carmen care avea ca atributii citirea consumurilor si valorificarea productiei.
    Un rol important in scema il detine Carmen Condurache sotia lui Condurache Aurel care coordoneaza departamentul de impementari proiecte. Departament prin care in decursul timpului sau scurs sute de milioane de euro.
    In aceasta schema si-au facut loc Tofan Daniel si Tofan Daniela sot si sotie, si rude ale lui Stan Gelu.
    Tofan Daniel a fost si este responsabil al contractelor de achizitie contori iar sotia lui aflata in subordinea doamei Condurache Carmen se ocupa cu decontarea si acoperirea ilegalitatilor in departamentul de implementari proiecte.
    O alta persoana in schema infractionala este Vandoros Antonio
    Care detine functia de sef birou antifrauda. Acesta conform surselor este un apropiat al lui Stan Gelu castigandu-i increderea acestuia prin ajutorul acordat in a frauda o firma de asigurari.
    Sursele ne-au infornat ca acesta si-a facut petrecerea de botez pe banii societatii.
    Prin aceste actiuni acesti infractori si-au deschis calea catre tunurile de milioane pe care aveau sa le dea ulterior pe bani europeni si ai galatenilor.
    Pe fir se pare ca au intrat cei de la Rise Project deoarece in schema ar fi implicat un senator de Galati care in decursul timpului a detinut si functia de viceprimar al municipiului iar la un moment dat a fost si angajat al societatii pe functia de consilier al directorului general cu un salariu astronomic pe care il incasa fara sa vina la serviciu.
    In articolul urmator va vom prezenta modul in care grupul.infractional organizat a operat, schema acestuia, documente incriminatoare

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...