logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

În continuarea procesului de consultare publică, în vederea elaborării POR 2021-2027 pentru Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est a publicat la sfârşitul săptămânii trecute, spre consultare publică, versiunea a 3-a de lucru a documentului.
POR Sud-Est 2021-2027 este primul program operaţional elaborat la nivelul Regiunii Sud-Est, care ţine cont de nevoile şi specificul regional, fiind un document strategic de programare care acoperă domeniile: specializare inteligentă şi inovare, creşterea competitivităţii IMM-urilor, digitalizare în folosul cetăţenilor, eficienţă energetică, protecţia şi conservarea naturii, dezvoltare urbană, mobilitate şi accesibilitate regională, infrastructura educaţionala, turism şi patrimoniu cultural.
Versiunea de lucru din luna martie 2021 a POR Sud-Est 2021-2027 poate fi consultată aici: https://www.fonduri-structurale.ro/descarca-document/32487.
Propunerile de îmbunătăţire a documentului, comentariile şi observaţiile pot fi trimise la adresa de e-mail: planificare@adrse.ro.

Sursa: ADR SE 2 - aprilie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...