logoImpact EST nr. 880 - 06.08.2021

În Galaţi, la Agenţia pentru plăţi şi Intervenţie în Agricultură, avem una bucată şef serviciu în persoana Viorelei – Camelia Viorică. Dânsa a aterizat în APIA după un stagiu la o firmă de croitorie falimentară. Însă, pentru a îndeplini condiţiile de participare la examenul pentru ocuparea funcţiei, a prezentat o adeverinţă de vechime pe o funcţie de economist. Documentul emis prin fals şi utilizat în uz de fals a plecat de la falimentara S.C Toniţă S.R.L Bălăşeşti.
Acum doamna în cauză se vrea director peste APIA Galaţi, iar după alegerile parlamentare, zvoneşte chiar ea că va fi numită ministru – secretar de stat la Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Ea va fi susţinută în aceste vise de mărire de către savantul de renume mondial, Marian Toniţă, locatar al aceleiaşi vile de pe strada Tecuci, în care vieţuieşte şi doamnă-sa Viorela.
Ca membru al peneleului lor, M. Toniţă a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale pentru Administraţia Porturilor Dunării Marine, a ales să-şi serbeze onomastica cu strigături pe proprietăţile statului pe care CNAPDM le deţine la Sulina.
Aşa ca nu degeaba populimea votantă confundă peneleul cu pesedeul şi va vota cu Marius Stan!

Gelu CIORICI 20 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Doar corupţia ucide

Un tren străbate ţara noastră de la dreapta la stânga ...

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...