logoImpact EST nr. 705 - 24.11.2017

agricoverDupă sucursalele Agricover deschise la Iaşi şi Slobozia, firma olandeză Agricover Credit îşi continuă linia strategică în zona Brăila, Galaţi, Vrancea, considerând-o o zonă cu mare potenţial de creştere. Domnul Robert Rekkers, Director General Agricover Credit, precizează că în felul acesta, se vine cu soluţii de finanţare inovatoare, contribuind la dezvoltarea fermierilor din zonă, sperând totodată că astfel şi numărul de clienţi va creşte. „Am identificat în zona Brăilei peste o mie de fermieri competitivi, pregătiţi să genereze o agricultură modernă şi profitabilă”, a punctat domunul Director General Agricover Credit Robert Rekkers. Această firmă, la nivel naţional a acordat credite în valoare de 837 milioane lei ajungând la un număr de 1650 clienţi. A făcut deasemeni precizarea că există două mari soluţii de creditare. Credite de capital de lucru, pentru achiziţie de imputuri, plata facturilor curente, salarii şi alte cheltuieli, şi credite pentru finanţarea investiţiilor, cum ar fi: achiziţii de utilaje, teren, silozuri, echipamente. Ambele credite se acordă rapid şi fără birocraţie.

Firma Agricover Credit fiinţează în România de peste 16 ani.

La festivitate a venit o parte a autorităţilor locale, ca de exemplu: domnul Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, dl. Constantin Mocanu, directorul Braiconf, mulţi fermieri din cele trei judeţe şi nu în ultimul rând presa, care reprezenta cele trei judeţe.

Într-un târziu au apărut şi reprezentanţii de la primăria Brăila, în frunte cu dl. Aurel Simionescu, primarul municipiului. Toată lumea a salutat înfiinţarea băncii Agricover Credit la Brăila.

Ioan Dan Pintilie 22 - noiembrie - 2015

Lasa un raspuns


AICI SUNT BANII PENT

PSD Bucureşti are 100 de milioane datorii! Suntem într-un dezastru financiar ...

UNPR nu mai există.

Fuziunea prin absorbţie a UNPR cu PM a fost contestată ...

Prejudicii de 12 mil

Este limpede că ţara asta este scăpată/lăsată din mâini în ...