logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

– In regiunea Kobe, din Japonia, fermierii hrănesc vacile cu iarba 100% naturală, neafectată de nici o sursa de poluare. În grajduri li se pune muzică . Mozart mai ales.

– La o ferma de porci din judeţul Timis, animalele, din lipsă de hrană (îngrijitorul s-a îmbătat şi a lipsit o săptămână !), s-au mâncat între ele .

Tot în România , dar la Ploieşti, un cangur a fost mâncat de câinii vagabonzi ;

la gradina zoologică ! Şi asta după ce s-au luat măsuri, când alt cangur (perechea lui) avusese aceeaşi soartă .

– În România, la scoaterea moaştelor Sfintei Parascheva , românii ( cei mai credincioşi din Europa, conform sondajelor ) au creat busculade, (pentru a fi primii la sărutat relicvele), care nu au putut fi controlate de jandarmii aduşi

pentru a întreţine ordinea. Gardurile de protecţie au fost doborâte, iar câteva zeci de persoane, mai ales femei, au necesitat îngrijiri medicale. Şi asta in pofida timpului câinos, cu ploi şi vânt puternic.

– Pe valea Jiului, traficul feroviar a fost intrerupt , pe timp nedeterminat ,

din cauza faptului ca un pod metalic si câţiva zeci de metri de linie de cale ferată au fost furaţi. O parte din materialele sustrase au fost recuperate de la un centru de colectare fier vechi. S-au dat amenzi în valoare de peste 900 de lei.

– Un ministru japonez s-a sinucis , în urma acuzaţiilor că nu şi-a respectat programul la care s-a angajat, fiind blamat ca incompetent .

– O tânăra japoneză , sosita pe aeroportul Otopeni , anul 2012 , a fost “interceptată” de un rrom şi condusă la un taxi particular (adica fără autorizaţie de funcţionare, ilegal ). A fost găsită a doua zi , în pădure la Corbeanca , omorâtă. Fusese tâlharită de aparatul foto şi telefon şi violată.

Rromul a fost prins, cu ajutorul camerelor de supraveghere din aeroport .

Era recidivist! Aeroportul are contract cu o societate de securitate (particulară!), care ar avea ce face acolo.Tânara japoneză, YURIKA MASUMO , avea 20 de ani şi venise în România să predea japoneza, la Craiova.

– Presa japoneza , consternată de moartea Yurikai Masumo , apreciază “România ca fiind o ţară sălbatică şi nesigură “.

– Un influent jurnalist român a criticat dur derapajul de limbaj al presei nipone,

declarând , între doua partide de tenis, că nu e Japonia e în masură să ne facă pe noi , românii , “sălbatici” după cruzimile lor din cel de-al doilea razboi mondial şi să nu mai plece urechea  japonezii) la ce zice “chioru’ ăla de preşedinte suspendat”, care impune opinia sa majorităţii cancelariilor europene şi nu numai. Orezarii dracului !!!

16 - noiembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...