logoImpact EST nr. 853 - 17.01.2021

E bun şi facebook la ceva, lasă să circule idei serioase şi atent selecţionate de realitate. Iată la alba neagra  o suită de fapte despre care am scris de am obosit vreme de 27 de ani, şi încă n-am reuşit să-I facem să priceapă. Poate pricep de data asta…

De data asta PSD- ul PIERDE! De ce încurcă PSD demisia şefei de la AEP? Să nu uitam ca madam Pătru a cerut o clarificare la BEC cu privire la intrarea in parlament fără să faci cei 5% necesari.
În lege s-a introdus o regulă prin care intra in Parlament şi parlamentarii unui partid care a făcut 20% în cel puţin 4 judeţe.  Aparent această lege era făcută pentru UDMR, care are mari şanse să faca 20% în 4 judeţe în care are cel puţin 20% electorat etnic. După ce a inceput campania însă, PSD a văzut că posibilii aliaţi de după alegeri au şanse mari să nu intre în Parlament, pentru că nu fac cele 5% procente necesare. Şi nici nu au şanse să obţină în 4 judeţe 20%. Aşa că au pus-o pe madam Pătru să intrebe dacă nu cumva cele 20% inseamnă să aduni câte 5% din fiecare judeţ să strângi cele 20%. Ceea ce este o aberaţie, dar deciziile in BEC se iau prin votul majorităţii si de această precizare probabil că aflam la validarea alegerilor. Cand nu se mai puteau face contestaţii.
De aici ultimele luări de poziţie ale lui Dragnea cu privire la AEP.
Cred că anul acesta vom avea cele mai corecte alegeri din punct de vedere al numărării voturilor. Cred că este primul an în care PSD o să vadă pe bune câte voturi strânge de la populaţie.
Nu se mai poate vota dublu, nu mai pot vota morţii, nu mai pot să fie controlaţi cum votează cei care votează, nu se mai pot anula voturi, nu se mai pot introduce voturi gata ştampilate, nu se mai pot modifica procesele verbale la AEP.

25 - noiembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...