logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Se ştie că coincidenţele se întâmplă de regulă o dată la câteva zeci de ani şi ar trebui să se petreacă în mod aproximativ egal în bine şi în rău. Când însă acestea se „întâmplă” atât de des, şi numai pe o latură a evenimentelor, numai când trebuie să mi se ia un drept, să fiu furat, minţit, înjosit, manipulat, verificat, urmărit, înregistrat, monitorizat, batjocorit, eu nu cred în coincidenţe.
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 24 de ani nici un guvern, nici un preşedinte, nici un partid, nu au reuşit să construiască altceva decât vile.
– Nu cred că este o coinidenţă faptul că de 24 de ani încoace, toate combinatele, intreprinderile, fabricile care produceau ceva ce era căutat şi avea valoare, industria chimică, petrolieră, agricultura, industria naţională de armament, energia, transporturile, metalurgia, industria de maşini şi utilaje au căzut toate, s-a ales praful de ele, au dispărut, aşa, neplanificat.
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că flota comercială (a patra din lume la nivelul anului 1989 – n.r.) a unei ţări poate să dispară aşa dintr-o dată şi nimeni nu e vinovat de asta, ca şi cum ar fi dispărut sau ar fi fost vândută pentru că nu mai aveam nevoie de ea, fără să punem nimic în schimb.
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că toate combinatele siderurgice ale ţării au încăput pe mâna unor puteri străine, a reprezentanţilor unei ţări care nici acum, după 100 de ani, nu ne-a înapoiat tezaurul dat spre păstrare. Nu cred că este o coincidenţă acest act de trădare naţională.
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 24 de ani, înainte de fiecare mandat de preşedinţie sau alegeri, candidaţii principalelor partide, or trimişii lor fac vizite mai mult sau mai puţin oficiale în ţările „licuricilor”.
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că la conducerea ţării, în parlamentul României, în guvern, la preşedinţie, apar mereu persoane cu dosar penal, aflate în cercetări, cu dosare de plagiat, incompatibilităţi, persoane şantajate şi şantajabile, a căror probitate morală este nu numai îndoielnică, ci de-a dreptul scandaloasă. Numai bune de manipulat.
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că din toată Justiţia română sunt aleşi în fruntea ei exact cele mai controversate pesoane, dar reevaluate, unii cu procese pierdute la C.E.D.O. pentru abuz, că nu mai avem judecători buni în România încât suntem nevoiţi să numim procurori pe post de judecători la C.C.R., sau că dintre toţi jurişti României, cel mai bun de ministru al Justiţiei este o rudă a primului ministru, aşa cum cel mai bun pentru funcţia de Şef al St.M.G. este un nepot al soţiei preşedintelui.
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că toţi escrocii internaţionali investesc în România, că aceştia sunt desemnaţi să negocieze „privatizări” strategice din România.
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că din toate privatizările efectuate, nici una nu a reuşit şi toate intreprinderile privatizate au ajuns în faliment, că practic nu mai avem nimic care să meargă în această ţară, nici energie, nici transporturi, nici industrie de armament, nici păduri, şi, în curând, nici ape, care vor fi otrăvite prin metoda R.M.G.C. sau Chevron.

26 - octombrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...