logoImpact EST nr. 747 - 21.10.2018

De fapt nu patronul restaurantului Colibri, Liviu Andrei, este vinovat că a plesnit ditai blocul în cărare, în drum, încât ălora de la parter le scuipă trecătorii în tigaia cu omletă! Nu, tată, alde atârnaţii şi şpagagiii din Primărie. De la urbanism, de la disciplina în construcţii de la arhitectul-şef, de la juridic şi până la primar.
Cum să dai autorizare de construire a unui bloc cu subsol, parter şi cinci etaje pe un teren cât o batistă, încât abia încap trotuarele obligatorii de jur-împrejurul clădirii, pentru a nu se infiltra apele pluviale? Şi dacă tot veni vorba de teren, se pare că „dezvoltatorul” s-a căpătuit cu el de la moştenitorul unei familii care a lucrat la Plase Pescăreşti. Căci blocul cu pricina este amplasat pe strada Constantin Brâncoveanu, în partea de vest a halelor de producţie a fabricii, fiind înconjurat de coşmelii din tablă ruginită şi garduri de organizare de şantier. Parcă ar merita să-ţi cumperi un apartament în acea zonă…defavorizată, numai dacă ar avea preţ de ANL.
Sigur, Colibriul mai are un bloc pe bulevardul George Coşbuc, dar parcă acolo mai pot respira şi ceva plante, nu doar locatarii şi pietonii, ca aici.
Luni, 24 iulie 2017, încă se lucra de zor la scara de acces şi la amenajarea zonei care înconjură clădirea. Sigur că locatarii de aici, câţiva s-au şi mutat, ar trebui să aibă autoturisme de jucărie, căci nimeni nu l-a obligat pe Liviu Andrei să asigure locuri de parcare, aşa cum îl obliga legea şi pe el şi pe golanii din Primărie care i-au emis şirul de documente pentru a putea construi.
Conform panoului de identificare, beneficiarul clădirii este Colibri SRL, care-şi dă ca adresă Coşbuc nr. 60 A, unde este celălalt bloc al firmei.
Constructor este (a fost) PM Construct Fârţăneşti, iar proiectat a fost Arhigrafic SRL. Lucrările blocului aiurea plasat, ca din praştie, au început în 15.02.2015 şi trebuiau finalizate la 01.03.2017. Dar nu mai contează că se lucrează şi la finele lunii iulie, când ai un spate atâta de acoperit (inclusiv de sistemul judiciar) cum are marele Liviu.

(GECO) 28 - iulie - 2017

Lasa un raspuns


Guiţând sfâşieto

Gata, s-a aşezat praful pe înfrângerea tuturor, putem să mai ...

C.A.R. Pensionari, r

Poliţia locală a venit, a constatat lucrările fără autorizaţie legală ...

Colectăm minciuni e

Periodic şi fantomatic, apar în presă anunţuri despre colectarea aparaturii ...

Iată firmele care

Ca să-şi încaseze salariile tot mai grase, politicienii, băgătorii de ...