logoImpact EST nr. 853 - 21.01.2021

tuchel 000001Dragi prieteni,
VĂ MULŢUMESC TUTUROR!

S-a finalizat o etapă importantă din viaţa mea. Onoarea pe care mi-aţi acordat-o în 2012, de a fi primarul Tecuciului şi al tecucenilor, s-a transformat, întăi de toate, intr-o mare provocare plină de responsabilităţi dar a fost şi cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Tecuciul mi-a oferit ocazia să mă desăvârşesc profesional iar cu experienţa în administraţie acumulată am realizat lucruri semnificative, fără precedent în istoria oraşului. Am avut ocazia să-mi demonstrez mie şi tuturor celor care au avut încredere în mine că noi toţi, Tecuciul, poate mai mult, muncind alături de o echipă performantă, pe care am îndrumat-o 10-12 ore pe zi.
Am avut şansa să conduc oameni încă de la 24 de ani şi înţelegând că oamenii şi problemele lor sunt cele mai importante, la 31 de ani eram cel mai tânăr primar din judeţ. Am fost în serviciul comunităţii 12 ani, zi de zi, neîntrerupt. Am schimbat vieţile a mii de oameni, lucru deloc uşor, în vremurile actuale. Am adus zâmbetul pe buze multora, atunci când nici eu nu credeam că mai e posibil. Uneori am schimbat destine, cu credinţă, cu respect, cu compasiune. Pentru asta vă sunt tuturor recunoscător!

Am cunoscut şi recunoscut în această campanie o mulţime de oameni vrednici şi inimoşi, de toată isprava pe care îi asigur de toată consideraţia mea. Vă mulţumesc celor din echipă, celor care aţi muncit alături de mine. Le sunt recunoscător celor care m-au votat şi-i respect sincer pe toţi cei care au ieşit la vot.

Am decis să mă retrag şi VOI RENUNŢA la mandatul de consilier local cu care m-aţi investit, lăsând locul în legislativul local unui tânăr.

Viitoarelor autorităţi ale administraţiei publice locale le doresc să facă pentru Tecuci MĂCAR JUMĂTATE din cât am reuşit eu în doar patru ani şi să-şi ţină aproape doar oameni de calitate.
Vă transmit tuturor că voi rămâne în continuare acelaşi om, că echilibrul, demnitatea, dragostea de semeni şi mai ales credinţa îmi vor călăuzi paşii, la fel cum am fost dintotdeauna. DOAMNE AJUTĂ!

24 - iunie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...