logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

În 24 mai 2018 Viorica Dăncila declara pe la posturile de televiziune: „Putem spune pe scurt că reducem democraţia”. Bine, am înţeles, era vorba de lupta împotriva birocraţiei care va fi desfiinţată şi de primarul pesede Ionuţ Pucheanu, care a fost ales pe 5 iunie 2016 de 25% dintre cetăţenii gălăţeni cu drept la vot.
Problema e, că pe 30 august, fix acum un an, la inaugurarea noului sediu al primăriei, acelaşi pesed-ist, Ionuţ-Primaru, spunea: „Putem avea un nou început şi, cu apa asta sfinţită, sper ca metehnele să se ducă cu totul şi bine că ne-am mutat din fostul Bordel interbelic”.
Am înteles, don Primar, aţi schimbat Bordelul, da cu metehnele cum rămâne?!

ACTE NECESARE PENTRU DOSAR
După cinci ani orice chiriaş al primăriei trebuie să-şi reînnoiască contractul, iar pentru asta este obligatoriu să-şi întocmească un dosar ce conţine ceva de genul că „reducem democraţia”, pardon, BIROCRAŢIA!
1. Contract de închiriere în original (are şi PRIMĂRIA, pentru că se încheie în două exemplare), dar hai să ne jucăm cu actele şi cu Democraţia=Birocraţia.
2. Adeverinţa de la Primărie pentru, ATENŢIE, pentru Primărie!, că cică nu ai datorii la Primărie! Această adeverinţă care este o dovada scrisă de recunoaştere a unor drepturi ce se adeveresc pentru că sunt adevărate, de netăgăduit, incontestabile, reale şi veritabil autentice.
Certificatul fiscal se ia de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, dar nu oricum. Mai întâi trebuie să treci de paznicul care se crede Kevin Costner şi, dacă eşti în pantaloni scurţi, mănânci somon Rio mare şi asculţi Whitney Houston, ai PUSSSS – O!
Ai de aşteptat ore bune pentru că din cele 11 ghişee doar două sunt populate cu funcţionari.
Nu cred că e vreo problemă pentru orele de aşteptare. Ai timp să te duci până acasă sa faci un pipi scurt pentru că prin preajmă nu ai decât posibilitatea de a folosi „TAULETA” cârciumii fostului viceprimar Pituş-Răzvan Cristea, care în cei patru ani de viceprimărie nu a văzut decât greci.
3. Eu zic să lăsăm nevoile personale şi să TRAGEM o fugă până la Apă Canal, de unde avem nevoie de o altă Adeverinţă, care să adeverească că (sic!) suntem adevăraţi!
Aici e o altă luptă împotriva democraţiei sau birocraţiei. Adeverinţa o primeşti mâine sau poimâine, în funcţie de când are timp unul din cei jdemii de directori să o semneze.
Bravo, primare, eşti un mare luptător împotriva democraţiei lu’ Viorica 24 mai.
Aceasta este declaraţia pe care o susţin şi o semnez,

Silviu TEODORU 31 - august - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...