logoImpact EST nr. 708 - 18.12.2017

Măi, oameni buni, aşa ceva nu am mai văzut şi, dacă nu ar fi adevărat şi verificat de noi, nu am mai scrie ca să informăm, mai ales pe cei responsabili din rândul autorităţilor. Ne-au sunat cititorii, onor Măria Sa Poporul, spunând că nu mai au unde să mai reclame, la cine să se adreseze, cine să le rezolve problemele.
Halucinant pentru o ţară şi un oraş din Uniunea Europeană, din lumea civilizată din care ne place să credem că facem parte. Trei, patru zile la rând, cam o treime din oraşul Galaţi nu a avut iluminat stradal, urbea fiind cufundată în beznă totală, de-ţi băgai „deştele” în ochi, nu alta.
Ce te face să înnebuneşti este că şi noi, alături de ei, am încercat să sunăm la dispecerat, la firmă, la ăştia care se ocupă cu aşa ceva în Republicuţa noastră, numai că am vorbit cu ROBOTUL. Adică, spus mai pe şleau, cucerirea asta tehnologică este o mare bătaie de joc, creând un sentiment de frustrare şi neputinţă, pentru că, nu-i aşa?, nu poţi conversa cu robotul. Invenţia asta, de ani buni, a tuturor instituţiilor şi operatorilor de utilităţi publice, e o mare bătaie de joc, o găselniţă şi o interfaţă, pentru ca aceia plătiţi din bani publici să te sfideze, să nu te audă în direct, să eludeze responsabilităţile pe care le au.
Băi, Primărie ce ai în grijă populimea oraşului, să stea oraşul în beznă este impardonabil şi pe ăştia care au contract cu voi să-i doară nici în cur de nimeni! Firma e la Bucureşti, dispeceratul cu robot tot acolo, iar rezolvarea unei sesizări – la „Sfântul Aşteaptă”, peste zile şi zile. Chestia este că începem să regretăm fostul contractor local de servicii pentru iluminat care era gălăţean, fiind aici, în mâna noastră. Pe un contract corect şi responsabil alde Ninel Comşa & Comp erau aici, în curtea noastră, dacă alţii mai buni nu există.
Huoo, vagabonzilor cu iluminatul! Huoo, administraţie publică locală!

Jap 14 - iulie - 2017

Lasa un raspuns


MĂRGĂRIT În mand

În mandatul lui Bacalbaşa s-a fost abonat la lucrări publice ...

Panaitescu a intrat

Luni, 4 decembrie 2017, în jurul orelor 11,15 am avut ...

Preşedinta UNJR vre

“Contrar tuturor sloganelor pe care le-au vehiculat unii şi alţii ...

Important

ADMINISTRATIA PIETELOR AGROALIMENTARE SA organizeaza in data de 19.12.2017 ora ...