logoImpact EST nr. 893 - 27.11.2021

Lege cu programe numai cu mere din ROMÂNIA!

Merele importate din Polonia vor deveni în curând doar amintire. Un senator anunţă că a depus un amendament ca elevii să primească prin programul „Cornul şi laptele” doar produse româneşti.
„Marţi, 30 martie am depus un amendament ca în programul „Cornul şi laptele” să se achiziţioneze exclusiv produse româneşti, de la producătorii locali autorizaţi! Gata cu merele din Polonia sau laptele din prafuri! PNL a amânat deja amendamentul pentru două săptămâni”, a anunţat pe pagina personală de Facebook senatorul Călin Matieş. Acesta a făcut un apel la prietenii virtuali să propună idei şi soluţii pe acest subiect. „Vă chem şi vă rog să îmi fiţi aproape în acest nou demers! Aştept atât idei, cât şi noi soluţii din partea voastră, pe acest subiect! Doar împreună vom fi productivi”, a mai subliniat parlamentarul.
Elevii primesc şi în 2021 lapte, cornuri sau mere chiar dacă în mare parte cursurile se desfăşoară online. Aceştia erau chemaţi la şcoală ca să ia cornul şi laptele pentru zilele în care au stat acasă, potrivit unei adrese trimise în toate şcolile din România de către APIA. Instituţia nu face decât să pună în practică o hotărâre adoptată de către Guvernul României pe data de 24 februarie 2021 şi care a intrat în vigoare pe 3 martie 2021… Doamne apără şi păzeşte! Despre infantilitatea extrem de proeminentă a aleşilor şi guvernaţilor, toată lumea este conştientă.
Acest amendament vine să demonstreze că nu doar Mirel Rădoi trăieşte în altă lume. Păi ce fel de senator eşti matale, meştere Matieş, dacă ceri să fii ajutat de prietenii virtuali, care pot propune tot ce le trece prin cap? Să înţelegem că amendamentul a avut ca scop exclusiv obţinerea de procente la viitoarele alegeri? Să credem că acestea sunt chiar aşa de apropiate? Ca să nu mai spun că amendamentul acesta, ca şi multe altele, dovedeşte că populaţia acesta geto-dacică care se înţelege într-o limbă aproximativă, trăieşte în ţara cu numele după naşii de botez, ABSURDISTAN.

Ioan Dan PINTILIE 23 - aprilie - 2021

One Response so far.

  1. Anisoara spune:

    De la vorba la fata este cale lunga. Multi promit de dragul de a da bine, ca in final sa nu iasa nimic. Gargara de parlamentari imbuibati.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...

Guvernul Ciucă ia

Eficientizarea companiei TAROM, continuarea procesului de modernizare a infrastructurii aeroportuare ...

Având şapca lui Le

Dacă intraţi pe siteul Impact-est şi daţi căutare, sus ...