logoImpact EST nr. 830 - 06.08.2020

Avem o imagine, de ce a fost postată ea în spaţiul public, şi ce putem obţine noi din doar cât ni se arată?!
Păi mai întâi faptul că senatorul George Stângă, preşedintele Comisiei pentru agricultură din Senatul României, şi preşedinte al judeţenei peneleului lor, dă dovadă de un infantilism vast ca COVIDUL! El a rămas copt la minte, fix ca atunci când cică era gigolo pe nave de croazieră.
Dar să trecem la imagine, stânga şi dreapta fiind cele din punctul de vedere al privitorului. Aşadar, în dreapta, asortată pâna la mâna soţului care îi poposeşte pe muşchiul fesier, este prima doamnă din penele: Madam Stângăăăă! În dreapta senatorului, îmbrăcată în negru, se lipşte de acesta, o jună cu priviri languroase, care pare să ştie ce poate oferi pentru a obţine.
Cadrul este încheiat cu doamna în alb, din stânga. Ma întreb cum poate merge ea cu pantalonii aceştia terminaţi în fuste la ambii craci. Şi, vedeţi, sunt fuste cu trenă, ca la rochiile de mireasă!
Deci ne-am lămurit: în dreapta avem una bucată soţie George, apoi George, o lipitură încă necunoscută (aşteptăm date la comentarii), şi bomboana de pe colivă, mândra în alb! Ei, aici este chizdesenţa imaginii: se numeşte Danila Enciu şi este fosta jurist consult al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Această fostă a fost numită recent manager interimar al instituţiei, cică pentru cel mult şase luni, medicul Mihai Polinschi fiind scos cu targa aia cu coviltir, după 18 ani de directorat al SJA Galaţi.
Cu toţii ştim că la noi interimatul a condus chiar statul, şi încă trei mandate, darămite un pârlit de SJA care, culmea, salvează vieţi, nu le ia.

Gelu CIORICI 17 - iulie - 2020

Lasa un raspuns


orizont

lui Alexandru Bălan doar eu ştiu ce-am mai făcut pentru tine ce ...

COMUNICAT

Consiliul Baroului Galaţi anunţă cu profund regret trecerea în nefiinţă ...

O bombă cu bioxid d

Joi, 16 septembrie, mi-am întrerupt brusc tratamentul efectuat într-o staţiune ...