logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Absolvent în 2016 al Academiei de Poliţie Al.I.Cuza, Mihai Cadinoiu – actualul director al S.C. Transurb Galaţi – nu înţelege că o hotărâre a Consiluilui Local trebuie respectată. Mai rău, el el taie din H.C.L. nr 74/15.02.2018 pentru că uită ce a învăţat în 2018 la cursurile postuniversitare despre drepturile omului. Aşa că, începând cu 01.02.2019 (vezi facsimil 1) eliberează abonamente doar pentru categoriile de pasageri conform art.1 aliniatul a,d,e şi f, iar cei ce se încadrează la b,c,g şi h sunt executaţi milităreşte, în condiţiile în care (repet – vezi H.C.L. 74) se scrie negru pe alb şi de la stânga la dreapta că se eliberează abonamente începând cu 01.03.2018 PÂNĂ LA APROBAREA BUGETULUI DE VENITURI ŞI CHELTUIELI AL MUNICIPIULUI GALAŢI PENTRU ANUL 2019.
Îl sfătuiesc pe domnul inginer, jurist, avocat, economist să citească cu atenţie, într-o SCURTĂ PAUZĂ DE MUNCĂ H.C.L.-UL, cu pricina şi eventual D.E.X.-ul şi poate va înţelege expresia MINIM PE ECONOMIE.
Despre aceste lucruri am încercat să-l informez şi pe domnul primar printr-un mail, doar că mi-a răspuns D(a)EMON-ul MAILER că Ionuţ Pucheanu

LUNI s-a gândit
MARŢI să citească
MIERCURI mail-ul
şi dacă JOI a văzut
VINeRI a trecut
SÂMBĂTĂ nu a mai citit
DUMINICĂ în a-7-a zi după scriptură, El s-a odihnit.

Domnule Primar, este al 2-lea e-mail pe care vi-l trimit şi este respins. Al 3-lea nu-l mai trimit nici măcar să vă felicit pentru că aţi pierdut alegerile şi aţi ajuns de unde aţi plecat. La Gunoaie.

P.S. Poate daţi un ordin, daţi ceva, şi se rezolvă şi cu abonamentele Transurb.

Silviu TEODORU 1 - martie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...