logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Ingrediente: – Un popor mare, necopt, fără miez;- Mult ciolan;- Trei patru partide mari si câteva mai mici, de diverse culori;- O blondă de Pleșcoi;- Un vârf de boc;- O legatură mare de servicii secrete cu urechi fine;- O curte constituțională moale si bine fragezită;- Cateva cozi de procurori;- Doua trei sindicate stafidite. Condimente: – Apă de ploaie;- Praf în ochi;- Gargara macinată;- Zeama de baliverne;- Tupeu vărsat.

Mod de preparare: Se taie poporul in două parți, una bună si una rea.
Apoi fiecare bucată se taie in două, una buna, una rea, si tot așa pâna se formează bucățele mici ce pot fi mâncate dintr-o inghițitură.
Se separă apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienți, profesorii de studenți, copii de părinți, grasii de slabi,șsi se lasă la decantat până se ridică la suprafață uscaturile. Acestea se culeg cu atenție si se pun deoparte într-un recipient călduț. Din restul se taie 25%, se scoate vlaga si se pune la foc mic,
cu zeama de baliverne si cu praf în ochi, să nu se prindă. Se acoperă cu un capac mare ca să nu răsufle si din când în când se stinge cu puțină apă de ploaie. Separat se ia un partid portocaliu și se intoarce de pe stânga pe dreapta. Apoi se împăneaza pe toate parțile cu bucățele taiate din celelalte partide. Se presara deasupra uscături, iar peste se pune vârful de boc și blonda de Pleșcoi cu ciolanul in gură,și se lasă la dospit.Celelalte partide se toacă mărunt împreuna cu sindicatele si se învelesc cu servicii secrete. Apoi se freaca bine cu cozile de procurori, se trag in țeapă si se pastreaza la răcoare. Din când in când se gustă si se reevaluează.
Se așeaza partidele într-un parlament din teflon cu mânere. Cel portocaliu se pune cu grijă in mijloc. Pe langă el se mai presară doua trei partide mici si bine fragezite. Restul de partide se presară după gust. Se dă totul prin curtea constituționala și se invelește cu gargara macinată. Se așeaza totul peste poporul deja bine instruit si se dă la copt. Din când în când se strânge caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda si uscăturile de deasupra, iar peste restul se toarnă zeama de baliverne cu tupeul vărsat.
Se serveste rece, pe stomacul gol, în piață. În caz de probleme digestive, sunați la 112.

12 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...