logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Nimic mai potrivit pentru rubrica alba neagra decât criza traficului cu gigacalorii dintre CET şi Apaterm, adică dintre haita de partid de la producere şi hoardele de partid de la distribuţie. E îngrijorare mare, cine pe cine face la iarnă, care pe care şi-o trage pe la spate, cui îi rămâne porţia cea mai mare de jefuit, cine va spune la final „era cât pe ce şi de data asta!” Oficial, faţada e de salvare a poporului fudul şi prost, care îi place să fie minţit şi să se văicărească la iarnă că iar nu are nici cât trebuie, nici cum ar fi fost pretenţiile . Să cităm:„ Primăria Municipiului Galaţi îşi manifestă îngrijorarea faţă de demersul conducerii SC Electrocentrale Galaţi SA de a solicita furnizorilor livrări de gaze naturale destinate exclusiv producerii de energie electrică, în vederea sistării furnizării de agent termic pentru gălăţeni.” Păi cum adică, să lăsăm economia de piaţă să regleze consumul? Nu se poate tovarăşi, situaţia votului trece prin robinetul cu gigacalorii, să-l ţinem sub control! „Asigurăm cetăţenii municipiului Galaţi că depunem toate eforturile pentru a anula demersul conducerii SC Electrocentrale Galaţi SA, etc. Practic, de la începutul anului, Apaterm a achitat SC Electrocentrale SA 42,6 milioane de lei, ceea ce reprezintă 47,8% din suma de 89 de milioane de lei achitată de SC Electrocentrale către Romgaz.
Este în interesul gălăţenilor, al zecilor de mii de cetăţeni bun platnici şi al celor care, pentru diminuarea datoriilor acumulate în timp se înscriu, cu bună credinţa, în programul de ştergere a penalităţilor derulat de Apaterm, ca Primăria Municipiului Galaţi să îşi intensifice eforturile de preluare a SC Electrocentrale Galaţi SA. Aşteptăm cu încredere şi cât mai rapid rezultatele oricăror verificări făcute la SC Electrocentrale Galaţi SA, pentru a putea informa gălăţenii despre soarta banilor plătiţi pentru agentul termic furnizat în oraş.”(Ha, ha, ha, ha!, de 23 de ani se fac verificări la CET, şi preţul gigacaloriei ştie doar una şi bună, să urce). Comunicat peste comunicat, că de aia plătim comunicatori, ce dracu! „
Primăria Municipiului Galaţi informează că Romgaz a comunicat faptul că, de la începutul anului şi până în data de 11 iunie, SC Electrocentrale Galaţi SA a achitat, însumat, 89.023.000 lei, fonduri provenite din activitatea SC Electrocentrale, care include producţia de energie electrică şi de energie termică. Apaterm a plătit, etc. Precizăm că gestiunea bugetului de venituri şi cheltuieli de la CET este atributul exclusiv al conducerii SC Electrocentrale Galaţi SA (tradus, hoarda de tovarăşi de la Apaterm –Primăria Stan nu a încălecat haita de tovarăşi numiţi politic la CET de tovarăşul secretar general Marele şi Interminabilul Dobre).Ținând seama de marele deranj de la alegerile PNL, se explică şi tărăşenia cu intestine penale din martie, cu tăierea gazelor la CET şi cu încercarea de demitere a directorului Tudor Petre de către Primarul Stan (nereuşită, deşi 100 de blocuri erau la limita îngheţului, hau, hauuu!). Acum, Marius Stan face ministerul, ca să facă trafic de influenţă, ca Romgaz să nu taie gazul pentru CET, ca apa caldă să curgă, căci populaţia netoată şi credulă se vâră în programul de tăiere a penalităţilor, şi totul ca să iasă din aproape în aproape pe nesimţite planul de trecere a Electrocentrale la Primăria Stan. Eiii!, şi atunci să te ţii clienteleală şi falimentăreală, neamuleeee!

Carevasăzică, dacă directorul de la Electrocentrale vrea să lase soluţia economică să curgă şi economia de piaţă să regleze, tovarăşii de la Partid încruntă din sprâncene, trag de hăţurile populismului şi-l ameninţă pe director că-l dau afară dacă dă drumul pe ţeavă la gigacalorii reci. Iată cum curge sau duduie economia de piaţă socialistă de cumetrie securistă de înfundătură în Galaţii de Covurluiul Dunării de Jos de Românica. Semnează Biroul de presă al muncitorilor de presă de la Impact.

23 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...