logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Se pare că luna mai a acestui an i-a adus o veste neplăcută tânărului Chelu Cătălin Constantin, fiul răposatului magnat gălăţean Chelu. Acesta a fost implicat în toamna anului 2016 într-un tragic accident de maşină în Galaţi. Accidentul s-a petrecut pe strada Brăilei, în faţa sediului Poliţiei Judeţene Galaţi. BMW-ul de lux al acestui tânăr a lovit un alt autoturism intrat în intersecţie, în urma impactului decedând un tânăr de 31 de ani. În luna mai 2019 s-a înregistrat la Judecătoria Galaţi – Secţia Penală dosarul penal nr. 9344/233/2010 având ca obiect: ucidere din culpă, inculpat fiind Chelu Cătălin junior, iar intimaţi – Căpraru Antoaneta şi Căpraru Angelica, acestea fiind soţia şi mama tânărului decedat în accident. Acest dosar a apărut pe rol în urma unei decizii a instanţei, respectiv Judecătoria Galaţi – Secţia Penală, într-un alt dosar, cel cu nr. 9894/233/2018. Iată soluţia instanţei care a generat judecata ce urmează a se derula în următoarea perioadă:
„Soluţia pe scurt: Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. În baza art. 335 alin. 4 Cod de procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. 72/II/2/2018 din data de 16.05.2018, emisă de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi şi confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul penal nr. 7088/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. În baza art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 10.07.2018.”
Din păcate, viteza, nesăbuinţa unor tineri ce ajung să conducă la vârste fragede bolizi de sute de cai putere, provoacă drame cu consecinţe dezastruoase. Vă vom ţine la curent cu derularea acestui dosar.

(L.I.) 7 - iunie - 2019

One Response so far.

  1. Antonia spune:

    Un derbedeu tupeist acest junior, obraznic, incult şi tot ce vrei de acest gen. A abondonat scoala în clasa 9, ierburile l-au terminat. A omorît un om nevinovat pentru că aceasta puşlama teribilistă a condus o masină de mare putere ca la raliu. Cum să te poţi asigura înter-o intersecţie cînd un derbedeu apare din sesin cu bolidul? Urmăriţi caseta publicată pe internet şi încercaţi să faceţi stop cadru. Imposibil, datorită vitezei uriaşe. Locul lui este în puscărie.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...