logoImpact EST nr. 700 - 23.10.2017

În urmă cu două săptămâni, pe 12 septembrie, în municipiul Tecuci au avut loc două scandaluri la care poliţia, solicitată prin apel la 112, a intervenit de două ori, în acelaşi bar, la un interval de jumătate de oră.
Primul scandal despre care am aflat a fost cel dintre Pohrib şi Decibel. Nemulţumit de sutele de milioane de lei primiţi de către Decibel de la primărie, Pohrib l-a întrebat ce a făcut cu miliardul. În replică, Decibel i-a spus: „De mult voiam să-ţi f*t doi pumni în gură”. Şi i-a f*t*t.
Cel de-al doilea scandal, despre care am aflat mai târziu, a fost, din punct de vedere cronologic, de fapt, primul. Văcarul Mandea a venit la masa lui Calmuc şi i-a spus: „De dimineaţă te caut cu văcarii mei ca să îţi luăm capul”. Aceasta după ce Calmuc a scris despre cum trebuie să plătim bir unei asociaţii.
Şi într-un caz şi în celălalt s-a lăsat cu intervenţia poliţiei. Calmuc s-a certat cu Mandea pe la 10 seara iar Pohrib cu Decibel la 10,30. Toţi patru au fost în acelaşi bar, la aceeaşi oră, lucru specificat de Pohrib într-o postare.
După cele două scandaluri, Beatrice, moderatoare la ETV, a scris: „Vă aştept pe toţi în studioul meu”. De atunci au trecut aproape două săptămâni iar pe mine mă obsedează o întrebare: „Care toţi?”.
Adică toţi cei care vor să-i f**ă doi pumni în gură lui Pohrib? Sau poate toţi cei care vor să-i ia gâtul lui Calmuc? Toţi cei care sunt nemulţumiţi că trebuie să plătim bir unei asociaţii formată din văcari şi securişti? Sau poate toţi cei care sunt curioşi ce a făcut Decibel cu miliardul astfel încât nu i-au mai ajuns bani şi pentru săpun?
Eu asta n-am înţeles: „Care toţi”. Căci dacă ar fi vorba despre toţi-toţi, studioul tv ar fi neîncăpător şi mai nimerit ar fi să-i invite pe un stadion de fotbal.

Jap Jap 29 - septembrie - 2017

Lasa un raspuns


Hotelul Turist a fos

Din anul 2008 Hotelul Turist a devenit proprietatea cetăţeanului italian ...

Turcii de la All Sea

„Către SC ALL SEASONS SRL, În atenţia Domnului Executor Tudorie Ştefan ...

Normalitatea la care

Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul. Aşa ...