logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021

În urmă cu două săptămâni, pe 12 septembrie, în municipiul Tecuci au avut loc două scandaluri la care poliţia, solicitată prin apel la 112, a intervenit de două ori, în acelaşi bar, la un interval de jumătate de oră.
Primul scandal despre care am aflat a fost cel dintre Pohrib şi Decibel. Nemulţumit de sutele de milioane de lei primiţi de către Decibel de la primărie, Pohrib l-a întrebat ce a făcut cu miliardul. În replică, Decibel i-a spus: „De mult voiam să-ţi f*t doi pumni în gură”. Şi i-a f*t*t.
Cel de-al doilea scandal, despre care am aflat mai târziu, a fost, din punct de vedere cronologic, de fapt, primul. Văcarul Mandea a venit la masa lui Calmuc şi i-a spus: „De dimineaţă te caut cu văcarii mei ca să îţi luăm capul”. Aceasta după ce Calmuc a scris despre cum trebuie să plătim bir unei asociaţii.
Şi într-un caz şi în celălalt s-a lăsat cu intervenţia poliţiei. Calmuc s-a certat cu Mandea pe la 10 seara iar Pohrib cu Decibel la 10,30. Toţi patru au fost în acelaşi bar, la aceeaşi oră, lucru specificat de Pohrib într-o postare.
După cele două scandaluri, Beatrice, moderatoare la ETV, a scris: „Vă aştept pe toţi în studioul meu”. De atunci au trecut aproape două săptămâni iar pe mine mă obsedează o întrebare: „Care toţi?”.
Adică toţi cei care vor să-i f**ă doi pumni în gură lui Pohrib? Sau poate toţi cei care vor să-i ia gâtul lui Calmuc? Toţi cei care sunt nemulţumiţi că trebuie să plătim bir unei asociaţii formată din văcari şi securişti? Sau poate toţi cei care sunt curioşi ce a făcut Decibel cu miliardul astfel încât nu i-au mai ajuns bani şi pentru săpun?
Eu asta n-am înţeles: „Care toţi”. Căci dacă ar fi vorba despre toţi-toţi, studioul tv ar fi neîncăpător şi mai nimerit ar fi să-i invite pe un stadion de fotbal.

Jap Jap 29 - septembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...