logoImpact EST nr. 893 - 28.11.2021

Cu tertipuri şi eludări ale legilor justiţiei, dar mai ales cu riscuri şi consecinţe grave pentru ţară, şi, mai ales pentru român, P.S.D.-ALDE au şansa să-i scape de pârnaie pe numiţii Dragnea Liviu, Vîlcov Darius şi toată gaşca de penali. Din păcate pe Codrin Ştefănescu, de prostie nu au nici o şansă să-l scape.

Călin Popescu Tăriceanu Constantin etc

Poate cineva să explice de ce C.P. Tăriceanu se ţine scai de colegul de alianţă şi potlogării, care are statut dovedit de penal, Liviu Dragnea?
Pentru că C.P.T. inimă zbudalnică, după naşul de botez Băsescu Traian, cum a mişcat în front, imediat unul dintre dosare şi-a luat zborul către presă şi populime. Şi, total aiurea, domnul preşedinte al senatului afirmă pe toate posturile TV din Românica, cu multă greaţă şi exces de emfază, că dosarele dumnealui au iz politic. Dacă nu ne consideră chiar boi de tot, ar putea domnul preşedinte ALDE să ne spună cum au aterizat în cartea şi pe numele de buletin al domniei sale, remorcile cu averi şi galbeni? Din salariul de bugetar? Fugi, bre! Revenind la dosare, din câte se bârfeşte de mâncătorii de fripturi, stropite cu şampanie, ar mai exista câteva exemplare, care, coapte fiind, stau pe marginea cuibului, gata să-i ia zborul.

Prima prim ministră

Despre madam Viorica – Vasilica Dăncilă, poreclită şi prim ministrul României, nu se poate spune că face parte din categoria Codrin Ştefănescu. Şi asta pentru că, incultura, ignoranţa, agramatismul, analfabetismul, lipsa totală a simţului ridicolului sunt doar o parte, însemnată ce-i drept, a prostiei.

Categoria Iliescu Redivivus

Pe vremea când Ion Iliescu reuşea să prostească (pleonasm?) 90% din indivizii de naţionalitate daco-getică că salamul cu soia, pe care de altfel, tot gaşca comunistă îl inventase, nu e deliciu alimentar, cu prilejul zilei de 1 Decembrie 1990, la ALBA IULIA, seniorul Corneliu Coposu era huiduit la greu, de nişte neisprăviţi, năimiţi de foştii tovarăşi, ulterior domni cu acte în regulă. Anul acesta, de 1 Decembrie, conducerea unei coaliţii draconice P.S.D.-isto – ALDI-stă, tot la Alba Iulia, a fost întâmpinată cu tot felul de cuvinte măgulitoare, cum ar fi: Huooo, ruşine să vă fie, ciuma roşie, demisia etc, etc.
Tot acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Focşani, în judeţul lui Oprişan, şi, la fel peste tot, pe unde i-au purtat Mercedesurile lor negre. Dar obrazele de scoarţă nu pot roşi.

Hopa, a vorbit preşedintele!

Cu multă mândrie patriotică, dată de fiorul politic impopoţonat cu fes cu moţ în vârf, preşedintele României Klaus Iohannis anunţa, pe un ton grav, la o conferinţă de presă, că a semnat pentru legea autostrăzii Unirii Iaşi – Tg. Mureş, care va escalada munţii, legând cele două importante provincii româneşti, Moldova şi Transilvania.
„Guvernul are responsabilitatea legală ca să acţioneze rapid”, propovăduia domnia sa.
Păi, băi, nea Hanni, chiar n-ai observat ce face guvernul cu responsabilităţile legale, mai ales cu cele venite de la Cotroceni? Îţi spunem noi. Economie de hârtie igienică!

Categoria Petrică şi Porcul

În judeţul Olt, inspectorii DSVSA au fost informaţi că, în sfârşit, sunt cazuri de pestă porcină africană şi acolo. Aceştia, ca la comandă, s-au înarmat cu toate instrumentele din dotare, şi au purces la faţa locului, puşi grabnic pe asasinate.
Dar, din cauza faptului că olteanul nu a conceput că poate rămâne tocmai acum, la sărbători fără şunci şi cârnaţi, s-au opus cu vehemenţă. Prin urmare, în trei zile au fost exterminaţi, cu chiu cu vai, doi godaci. Deci, de data asta, scroafa nu-i moartă în coteţ.
Un zgomot sâcâitor, bâzâie pe la fereşti, şi ne spune un pluguşor cu nişte pestă americană, venită special pentru parlamentari şi guvernanţi.
Oare noi chiar nu mai avem nici un fel de pestă?

Constatare personală

Văzând cum îşi ţin mâna dreaptă atunci când este intonat imnul de stat, în timpul unor chestiuni solemne, apăsată zdravăn pe buzunarul stâng de la piept, brusc, m-a lovit senzaţia că îşi păzesc cu străşnicie portofelele.
Ce naiba, tovarăşi, chiar nu mai aveţi încredere unul în altul?

DIP - DIP 7 - decembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...