logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022
  • Când Primarul Stan vede camere tv prin preajmă, varsă lacrimi pentru măreţia jocului fetelor de la Fed Cup. Ce aiurea e viaţa! Chiar şi cu zece camere tv pe el , cu Victor Ponta în coastă şi cu Gabriela Firea alături, Primarul Stan nu a scăpat nici o lacrimă pentru oamenii chinuiţi şi copii lor abrutizaţi de frig din căminele supuse genocidului de la Colegiul Aurel Vlaicu. Probabil că nu era suficient de încărcat negativ.
  • Claudiu Brânzan de la PSD Galaţi continuă să paraziteze bugetul TVR prin figuraţia pe care o face în CA-ul TVR. Ei şi? Face el figuraţie leneşă şi la conducerea Zonei Libere Galaţi, şi îi merge prea bine aşa, de ani de zile. Adică exact din momentul când adusese Zona la faliment. Înainte de falimentul ZL, excelase însă în falimentul TVG. Avem deci un parazit care ştie cum se conduce un faliment, deci falimentară fiind TVR, se cheamă că Claudiu este omul potrivit la falimentul nimerit.
  • Nica şi Popa sunt cumnaţii stăpâni pe PSD Galaţi. Restul e tăcere. Şi oraşul Galaţi căzut în paragină şi sărăcie încă îi suportă.Eh, n-ai cu cine bre, nişte masochişti!
  • Ce semnificaţie are degetul lui Udrea dus la nas? Că ştie de unde bate vântul. Bate tot de la Băse. Mesajul e de o stupidă simplitate: Hei, ăia din populimea proastă! Staţi la locurile voastre, nu faceţi parte din joc, sunteţi spectatori, prea mici şi neajutoraţi pentru jocuri mafiote atât de mari.
  • Hopa, ne loveşte Planul Antisărăcie a lui Ponta! Salariul minim pe economie va fi de 1200 de lei din 2016! Premierul Victor Ponta zice că salariul minim brut va creste de la 1.050 de lei, cât va fi de la 1 iulie 2015, la 1.200 de lei, de la 1 ianuare 2016. Pentru un program complet de lucru de 168,667 de ore în medie pe lună în anul 2015, iese 6,225 lei/ora. Puţin, dle, puţin, dincolo se dă mai mult!
  • Cumetriile de la Palatul de Justiţie o lasă din nou pe în postura de oaie neagră pe judecătoarea Anişoara Cucoş. Sătulă să încaseze ironiile avocaţilor mafiotului Jîtea de la Focşani, judecătoarea a dat lovitura de instanţă, când a făcut plângeri penale la toată lumea –şi inculpaţilor, şi avocaţilor. Deci, dacă e să fie hărţuială, hărţuire să fie. Şi a fost. Cucoş a făcut cerere de abţinere pentru că a depus o plângere penală la Parchetul Curţii de Apel împotriva lui Jîtea şi a avocaţilor lui: Codruţ Balaş, Doru Constantinescu şi Aurelian Bădulescu, pe chestii de băşcălii jegoase de instanţă. Gata, nu mai am obiectivitate, luaţi-vă dosarul de pe capul meu. Nu i l-au luat, căci după ce au judecat, au zis: Nţţţ! Cum nici un alt viteaz de judecător nu se bagă, Cucoş rămâne şi recuzată şi refuzată.
  • „Dosarul Jîtea” este unul de colecţie pentru DIICOT Galaţi. 19 inculpaţi, fiecare dintre ei având câte opt – nouă capete de acuzare, în frunte cu afaceristul de Top 300, Mircea Jîtea, considerat Il Capo, au făcut contrabandă cu alcool de 1.300 de pagini, dozate în nu mai puţin de 22 de volume. Consiliul Superior al Magistraturii, prin Inspecţia Judiciară, a cercetat-o în două rânduri pe judecătoarea Anişoara Cucoş, la solicitarea avocaţilor mafioţilor şi a ieşit avantaj Cucoş.
  • Avem norocul să-l vedem şi pe Nea Nelu Cotrocelu , adică bătrânul bolşevic Ion Iliescu la bulău? Daaaa! Dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990 a fost redeschis. Coana Europa a apăsat nişte butoane, deci în 17 septembrie 2014, România a fost obligată să continue investigaţiile în Dosarul Mineriadei, în urma unei decizii a Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO).
CroniCariul de serViciu 13 - februarie - 2015

One Response so far.

  1. […] Când Primarul Stan vede camere tv prin preajmă, varsă lacrimi pentru măreţia jocului fetelor de la Fed Cup. Ce aiurea e viaţa! Chiar şi cu zece camere tv pe el , cu Victor Ponta în coastă şi cu Gabriela Firea alături, Primarul Stan nu a scăpat nici o lacrimă pentru oamenii chinuiţi şi copii lor abrutizaţi de frig din căminele supuse genocidului de la Colegiul Aurel Vlaicu. Probabil că nu era suficient de încărcat negativ. Claudiu Vezi stirea […]

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...