logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
  • Fraţilor, am belit-o! E tot ce mai putem scăpa printre dinţi în momentul când aflăm că de criza apei reci vrea să se ocupe deputatul Florin Pâslaru. După studiul atent al fenomenului, marelui apărător al intereselor cetăţeanului votant de pesedişti i-a venit încă o idee: vrea să iniţieze o lege prin care să se poată face branşamente individuale pentru apa rece. Chiar dacă legea este deja inventată de ceva timp, prin regula bunului simţ propusă de incomparabilul Crin Antonescu, chiar dacă o seamă de cetăţeni au şi percutat la timp şi au conectare individuală la apă, chiar la bloc fiind, Pâslarul pesedist simte că are potenţial pentru a inventa roata apei reci cu contract individual. Face şi conferinţă de presă pentru asta. Cică a purtat discuţii în acest sens atât cu directorul Apă Canal, Gelu Stan, cât şi cu consilierii. Deja a şi găsit o falsă problemă- să fie ţeavă pe cheltuiala Apăcanal sau pe a bizonului comunitar? Dilema nu e asta, desigur. Alta este măgăria marca Gelu Stan-chiar dacă o fac pe banii lor, captivii de la bloc nu pot să aibă ţeavă individuală, căci cum vor mai putea trăi din penalităţi şi din cotele de 10 % eroare de citire a apometrelor cetele de paraziţi de la Apăcanal?
  • Ne uităm perplexaţi la TVG de UNPR şi vedem audienţele tv ale Primarului Stan, în direct cu Ciprian Jaşcu. Aflăm că Stan se vede cu miniştrii Rus, Teodorovici, şi mereu cu izmănarul uneperist Gabriel Oprea, dar degeaba. Deviza acestor bârfe de golani cu pretenţii pare să fie „canci proiecte pentru Galaţi!”. Nici pod, nici drum expres, nici şosea de centură, nici CET la CL, nici măcar un drum străpuns prin curtea unităţii militare lăsate în paragină. Eh, na-i cu ce şi cu cine, bre. E greu să fii Primar din prima ligă a speculanţilor de aşteptări, într-un oraş second hand.
  • Începe să se scufunde corabia cu dihori roşii de la judeţeana PSD salarizată pe statele de plată a Consiliului Judeţului. Şeful Direcţiei Economie şi Finanţe din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi, prof. dr. Lucean Mihalcea, şi-a dat demisia din funcţia de director executiv. Nu e nici o declaraţie oficială, dar parcă e atât de greu să simţi că pe lângă dihorul organizaţiei de bază nu se mai poate sta de atâta duhoare? Pute, băă, şi de la treaba cu desfiinţarea Direcţiei de dezvoltare, şi de la angajarea a tot felul de pensionari pe funcţii executive, şi de la mizeria cu evaluarea directorilor, şi de la porcăria cu întabularea Casei memoriale Costache Negri pe numele Arhiepiscopiei Casian Crăciun, şi de la …
  • Aşa nu, aşa da. Se mai întâmplă şi momente de istorie frumoasă la Galaţi. CSM Dunărea este noua campioană a României la hochei! Echipa Galaţiului a învins Steaua cu 3-1 (0-0, 3-1, 0-0) în meciul al cincilea al finalei şi s-a impus la general cu 4-1. CSM Dunărea Galaţi este campioană naţională la hochei. Este primul titlu după 45 de ani de existenţă a echipei!
  • Suntem pe fază la forumul adevărurilor fruste. Uite încă unul. „Bravo!!! …. dar atenţie. Tot ce încearcă să mişte în sport în provincie e condamnat la dispariţie. Unde e CSU „Metal”? Unde e Oţelul? Unde e Unirea Urziceni? Nici măcar Timişoara si Clujul nu au rezistat demolării sportive. Cum, adică, să iei faţa Capitalei? Asta, dupa cum ne arată trecutul, se plăteşte foarte scump.”
CroniCariul de serViciu 3 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...