logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021
  • În cea de-a doua zi de Înviere, un zgomot sfâşietor ne fu dat să auzim dis-de-dimineaţă lângă containerele noastre cele de toate zilele, în care Dumnezeu ne-a dat gunoaie cu vârf şi îndesat şi mai ales revărsat, inclusive peste cât a mai rămas din spatiul verde neocupat de containere ciuntite, sparte, tăiate cu bomfaierul, de pungi şi hârtii, câini şi pisici, boschetari şi cai şi căruţaşi, bătător de covoare şi crengi tăiate şi Frunze moarte adunate şi neridicate. Era zgomotul triplu şi multiplu, ampluşi superior, suplimentar la ţignalele şi sirenele de smurd-uri şi salvări care au terorizat străzile în zilelePaştelui. De data asta erau „specialiştii” în gunoaie ai lui directorul Pucheanu de la Ecosal, aflaţi cu treburi pe la Ţiglina III, la Flora. Se vede treaba că ecologia merge ca unsă, dar fără vaselină, ci îndeosebi cu rugină.
  • Marius Stan încă mai vrea să ardă gunoaiele, dar îi este teamă că va fi legat. Spune asta la audienţele lui televizate de la TVG, unde dă senzaţia că munceşte când se preface că gândeşte. Cică derbedeii de suedeji ne-au pus sula în coastă să cumpărăm toată cantitatea de energie la preţ prestabilit, fără să se voteaze la CL. Da, Stan, vigilent, a spus Nţţţ! aşa că suedezii au plecat cu tot cu creditul furnizor la ei, licitaţie canci, proiect zero de sursă alternativă, deci restructurarea se mai prelungeşte încă vreo trei ani, peste trei ani Stan şi găştile lui de incapabili sunt o amintire, la fel şi Calorgal, apă caldă ioc, dar, uraaaa! ne salvează de la defavorizare unepereu. Partidu lu domn Primar, ce dracu! Hai, marş la vot, milogilor!
  • Au trecut luni bune de când fiul lui Sergiu, beizadea de Galaţi, are carte de muncă şi parazitează bugetul public la Centrul Cultural tata Sergiu şi nimeni dintre paznicii moralităţii şi respectabilităţii publice de la Galaţi n-a făcut o conferinţă de presă ca să urle de atâta cumetrism sălbatic pesedist. Poate că de Înviere o fi înviat şi bunul simţ, dar avem nişte îndoieli cumplite…
  • Au trecut 4 ani, 8 luni şi 13 zile de când o denivelare cu intenţie lăsată de imbecilii din administraţia Nicolae pe asfaltul de pe str. Ghe Doja (cam între str. Nae Leonard şi blocurile noi) a fost preluată de imbecilii din administraţia Primarul Stan. Hopul îşi face treaba cu strălucire-paradeşte osiile şi pivoţii şi capetele de bară de la maşinile plătitorilor de impozite. Până când şoferimea din Galaţi va pune de un ONG dedicat păgubiţilor din oraşul nesimţiţilor din Primăria Stan, facem sesizare oficială şi scrisă-trimiteţi domn Primar Marius Stan nişte specialişti să răzuiască pragul ăla imbecil de aproximativ 2 m lungime şi 2 cm înălţime. Nu ne iluzionăm că va fi vreo reacţie (nici măcar la cabinetul doi Ema Turcu) până terminaţi mandatul, dar orşicât, noi numărăm.
CroniCariul de serViciu 17 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF