logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021
  • Te uiţi la TVR la Jurnal, şi parcă te vezi în anii 90, pe vremea transmisiilor în ceaţă. Din nou aflăm că homosexualitatea este aproape bună, că este o exprimare a libertăţii de a fi, că biserica este prea ortodoxă când se bagă la combătut, vedem mame precaute, care ştiu ele de la Doctorul Internet că oculta mondială vrea să ne extermine prin vaccinuri toxice aplicate copiilor noştri (generaţiile ultimilor 50 de ani au supravieţuit cu vaccinări pe baza programelor cu felceri de dispensar), ne crucim aflând că tinerimea este mai puţină decât pensionărimea şi că nu mai este mult până rămân babalâcii fără pensii. Şi când ajunge la legea cu „romii sunt ţigani” (aşa cum sunt ei în orice parte a lumii), TVR năpusteşte păreri contra în procent de 7 la 1. Adică e bâja să-i spui ţiganului ţigan, trebuie să rămână cum au stabilit ei: rom, român, tot nişte nenorociţi de ţigani, lua-i-ar exterminarea. Bravo, bă, Bogdan Diaconu! Huo, rasistule! Şi fincă la TVR e democraţie de ceaţă, vine unul Duminică, ţigan desigur, să-l contreze pe iniţiatorul de lege Diaconu, ţinut la telefon, şi întrerupt mereu. Şi zice ţiganul Duminică că a-i spune ţiganului ţigan înseamnă că libertatea lui este atacată, că e la fel cu a-i spune evreului jidan şi ungurului bozgor. Huo, bă, Oişteanu! Ţigan e peiorativ de la robie? Da pe români nu-i întreabă cum vor să se numească ţiganii? Uraaa! România, ţara ţiganilor!
  • Nici nu vine bine un traseist la PNL Dobre, că şi pleacă spre alte oportunisme şi jegoşenii politice. Unul dintre aceşti tiriplici ce se strecoară tiptil şi cu suport politic, spre funcţiile de sifonat banul public către PNL Dobre, fu până de curând penelistul Cristian-Dan Neicu. Sigur, un neica nimeni al politicii, de care n-a auzit nici dracu, dar care cică şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean. Se zice că Cristian-Dan Neicu are afaceri în domeniul jocurilor de noroc (normal, nu, afacere serioasă, nu stupidităţi ca cele cu producţia de ceva), a ajuns la interes via PC, via USL, via PNL. Nu-i va remarca nimeni lipsa, pentru că n-a deschis vreodată gura în şedinţele de plen. Problemuţa este că la interesul ridicării de mână şi prăjirii banului public vine în locul lui un fripturist de carieră: Emil Florin Dan Pălimariu. E din galeria de slugi ale lui Dobre, pitulat între paraziţii politici de la APDM şi care pentru vot (aşa sau altmintrelea) aşteaptă degetul în sus sau degetul în jos.
  • Oraşul imbecililor este negreşit Galaţi. La index-ul malformărilor se adaugă drumul bizonului comunitar către Combinat. Pe la viaduct nu se mai face, pentru că cică este în lucrări. Lucrări evident nu sunt, e aproape un an de când doar se vorbeşte despre repararea lui. Stradela jerpelită pe care se ajunge cu un mare ocol la combinat este o ruşine, pe care nu şi-o trage în dreptul ei nici o instituţie.
  • Dacă punem la index şi materialele de unică folosinţă refolosite de la UPU Galaţi, imbecilii câştigă puncte preţioase. De altfel, ce poţi să aştepţi de la personalul unei construcţii,care este ea însăşi o ruşine a ideeii de arhitectură de secol XXI? Pentru cei care-l apără pe managerul Baca al acestui avorton al Spitalului, amintim că la UPU au fost modificate uşile, pentru că nu intrau salvările, au fost făcute noi izolaţii şi s-a pus un capişon manelistic de ţiglă metalică la sala de primiri, unde vara oamenii leşinau de căldură, iar iarna îngheţa apa.
CroniCariul de serViciu 1 - mai - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...