logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021
  • Marele devalizator Necolaiciuc de la CFR a fosteliberat. 55 de milioane de euro pagubă, zeci de dosare, urmărit international, extrădat etc. Justiția românească face dreptate? Se cheamă că ne-au ciuruit.
  • Să fie şi alegeri inspirate prin funcțiile de vocație din structurile clientelare ale Primăriei? Tot ce se poate dacă ne gândim la numirea lui Ionuţ-Răzvan Mocanu ca membru al Consiliului de Administraţie al SC Industrial Parc SRL. Mocanu îl va înlocui pe Marian Vicleanu, vicepreşedintele UNPR al Consiliului Judeţului, care şi-a exprimat dorinţa de a renunţa, din motive personale, la mandatul încredinţat la Industrial Parc. Mocanu a fost ales pentrucă, în cadrul procedurii de selecţie care a avut loc în anul 2013, candidature lui a fost reţinută ca rezervă pentru postul de membru în CA. Mocanu este economist- finanţe şi contabilitate şi director general al Asociaţiei Tehnopol Galaţi. Dar şi fiul lui tăticul Ion Mocanu, preşedintele unei camere de comerț pusă pe chituci. Urmează Tehnopolul pe chituci?
  • Te prinde canicula în cele trei vagoane ale CFR care fac Bucureştiul? Te-ai fiert! Da, vei fi perpelit într-o etuvă de abur, pentru că aerul condiționat este veşnic pe avarie. Mai face omul nişte scandal, madam şef de tren se preface că apasă pe butoane, dar, canci aer rece, instalația e pe avarie. Și avariată rămâne cinci ore cât te-ai păcălit să circuli pe traseul de trei vagoane interregio.
  • Apa cu convenţie de plată prin asociaţia de proprietari se dovedeşte încă un cancer al comunismului de bloc. Se probează fără dubii dispreţul administrativ total de care dă dovadă directorul Apă Canal Gelu Stan, care iată, taie fără scru-pule apa curentă chiar şi oamenilor respectabili care au investit o groază de bani pentru a avea apă prin distribuitorul de bloc . Ce este surprinzător este umilinţa cu care cetăţeanul cinstit şi de treabă şi bun platnic se lasă batjocorit de acest ciocoi de turmă veche, hotărât să moară director şi să calce în picioare orice urmă de demnitate cetăţenească.
  •  Galaţi, oraşul imbecililor de administraţie? Daaa! Este sufucient să vezi oleacă ce mai fac alte administraţii publice de prin Europa, ca să înţelegi cât de adânc este plantat buboiul de pe creierele aplatizate ale managerilor publici de la Galaţi. De exemplu, ce țigăneală şi ce bâlci împuțit a fost implantat pe Faleza Inferioară, nu vei vedea vreodată niciunde în Europa. Galați este desigur oraşul maneliştilor de administrație.
  • Cel mai ghinionist dintre gălățeni a murit în Brăila. Mda. Iată că se poate muri mult mai stupid decât căzând în veceul din fundul curții, cum s-a întâmplat deseori. Zilele trecute, iată că un gâgă al circulației auto a murit îngrozitor de stupid. Omorât de stâlpul pe care l-a buşit fatal cu maşina din dotare. Stâlpul, cumplit de şucărit de boroboață, l-a pândit cinic. Când a venit să-şi ia cheile din coontact, stâlpul s-a prăbuşit, omorându-l pe tânărul gălățean aflat în căutarea ceasului rău la Lacul Sărat de Brăila.
  • Parcul Libertății, înfrumusețat de voluntari. Colosală ştire, care a umplut edițiile de umplutură ale cotidianelor scrise şi televizate de Galați. De ce? Pentru că eroul reportajului de trei parale era Ema Turcu, această izvorâtoare de ciosvârte de presă, pe care le aruncă hămesiților din presa de companie. Ham! Stai cuminte Pufişor!
CroniCariul de serViciu 24 - iulie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...