logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021
  • Ei, pe asta nu aţi auzit-o ! O televiziune din cele 7 pe care era să le aibă Galaţii se poate retrage și să funcţioneze în două containere. Mai précis, TVG poate monta știri și relua emisiuni și din două containere, amplasate prin curtea popicăriei Voinţa. E soluţia găsită în timpul campaniei de realegere la Parlament a marelui patron și vizionar de media, Florin Pâslaru. Asta, așa, de-un divertisment, pentru următorii 59 de ani, în care RDS are clădirea unde e acum TVG și TVG are terenul pe care e clădirea. Ce mișto e să faci televiziune și împărţeală!
  • La OPC se pregătesc să protejeze consumatorul(vorba bine!) niște directori: Carmen Tudor, soţia directorului Tudor de la Drumuri și consumuri de nervi și Cicerone Lupu, fostul, actualul și viitorul veleitar al funcţiilor cu mălai de partid și chichirez de stat. Mai ales de stat la tiră și la pândă, în așteptarea jafului cel gras și bun-bun.
  • Jafurile și scandalurile sunt un fel de reflex al raptorului de partid și de parlament și de spital și de casă de asigurări și colegiu și de facultate Aurel Nechita. Cândva, deputatul Aurel Nechita a fost ginit de două ori în incompatibilitate, de către inspectorii din cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate. Recidivist deci, a primit interdicţie de a mai deţine o funcţie publică timp de trei ani. Păi, pe bune, nu? Nehalit și nesătul, „Nechita Aurel s-a aflat, în perioada 08.12.2008-12.01.2009, respectiv 01.10.2009 – prezent, în stare de incompatibilitate, întrucât a exercitat, simultan, atât funcţia de Şef de Secţie în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Sf. Ioan din Galaţi, cât şi funcţia de Decan al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Dunărea de jos din Galaţi, încălcând, astfel, dispoziţiile art. 180, alin. (1), lit. b)  și art. 184, alin. (5) și alin. (12) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.” Acum, lăcomeala se repetă: e și șef la Colegiu, e și decan la Medicină, e și șef suprem la Spitalul de copii, e și deputat, e și eminenţă cenușie, e și…
  • Flacăra recunoștinţei veșnice de la Monumentul Eroilor Revoluţiei a fost aprinsă de la o butelie. Flacăra nerecunoștinţei faţă de imbecilismele de Galaţi hai s-o aprindem de la lumânarea lui Casian, ca să susţinem biserica și veșnica pomenire. Doamne miluiește! Vorbim de mila Primăriei Stan, care va repara feștila de la Monument pe 515 701 lei de la bugetul local. De la noi mai mult, la ei tot mai mult!
  • „Jur pe onoare și conștiinţă. Jur credinţă patriei mele România. Jur să respect Constituţia și legile ţării. Jur să apăr democraţia, drepturile și libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea și integritatea teritorială a României. Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredinţat de popor”, a fost jurământul rostit de Remus Cernea, fost lider de Partidul Verde, cu mâna pe Constituţie, nu și pe Biblie. Păi, se poa? Propunem să fie incinerat. Fără slujbă popească!
CroniCariul de serViciu 11 - ianuarie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...