logoImpact EST nr. 899 - 22.01.2022
  • Se caută candidat de Primar? Se caută pe dracu! Evident, nu e nici o competiţie, iar numele de care auzim ne dau fiori de groază. Cel puţin la PNL. Din cele patru nume de candidaţi despre care s-a vorbit în partid, doar două au depus cerere scrisă. Surprinzător este că cel mai probabil candidat, Nicuşor Ciumacenco, ezită să dea ca sigură înscrierea sa în lista de candidaţi de Primar PNL. Poate că e bună la ceva şi ezitarea asta. Sigurii sunt Violeta Nanu şi Marcel Gurzu. Cei doi candidaţi intră în procedurile de evaluare şi desemnare pe baza experienţei lor de funcţionari publici la Direcţia Agricolă şi la Biroul Juridic din Primăria Galaţi. Un al treilea candidat ar putea fi demisionarul director de la ANRSC Galaţi, George Stângă. Ce dulce e confuzia şi prostirea de partid!
  • S-a hotărât, zona metropolitană Dunărea de Jos e capătul lumii civilizate, deci la ce bun să fie şi prin zona respectivă drumuri, poduri, subpoduri sau aeroporturi. A rămas că se face pod peste Dunăre la Brăila şi drum expres Buzău-Brăila-Tulcea-Constanţa. Cam prin 2030. Până atunci, pauză de vieţuire, băi cetăţeni. Hai, marş la vot! Şi aveţi grijă, să băgaţi votul tot ca acum 20 de ani- Dobre, Toader, Durbacă, Nica, etc.
  • Dacă n-au treabă cu infrastructura fundamentală a pălmaşilor care o freacă la urne, la ce sunt buni parlamentarii de 50-100 de milioane forfetare pe lună? La nimic am fi putut spune, dacă nu apărea chestiunea violatorilor comunitari. E subiect de fundament social, aşa că parlamentarii atacă violent subiectul, că asta e România, fiecare fu..e pe toată lumea, nu? Ce spun ei cu dedicaţie şi cu prudenţă? ”În cazurile similare celui de la Vaslui, castrarea mi se pare mai mult decât benefică” „În caz de recidivă, castrarea chirurgicală!” „Castrarea chirurgicală îmi sună ca la Auschwitz” „Trebuie văzut dacă nu încalcă legislaţia europeană a drepturilor şi libertăţilor omului”. Ei, asta da viziune. Votaţi măăăăi, Paul Ichim, senator PNL, Mircea Toader, deputat PNL, Florin Pâslaru, deputat PSD, Laura Marin, deputat PSD, Bogdan Ciucă, deputat ALDE!
  • Aţi mai auzit ceva despre drumul ăla prin curtea Poliţiei de Frontieră, care e un fel de centură de mizerie a Galaţilor decăzuţi? Nimic nu se aude, este foarte probabil că va fi proiect ţinut la dospit şi scos la campanie electorală, ca să dea găştile lui Stan lovitura. Cam aceeaşi chestie se întâmplă cu Monumentul Apărătorilor de la Stirex(imbecilă denumire pentru un loc istoric). Şi tot la lovituri de imagine a intrat ruina din dreapta Palatului Administrativ, care se zice că va fi sediul Primăriei Galaţi. Dacă va fi, va fi la anul, tot la campanie , dar va fi un sediu prost, aşa cum sunt şi cei care au hotărât în CL că trebuie să fie acolo.
  • Galaţi, oraşul imbecililor de administraţie? Daaaa! Este suficient să vă uitaţi cum trec anii şi nimic nu se mişcă pe zona de intense paragini dintre Pescăriile Statului şi Palatul Administrativ, unde ar putea fi vitrina de patrimoniu a Galaţilor, şi aveţi motivarea afirmaţiei. Nu Galaţii stau cu spatele la Dunăre, ci Dunărea stă departe de un gunoi de oraş.
CroniCariul de serViciu 31 - iulie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...