logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022
  • Uau!, tocmai se bate în cuie un protocol de colaborare, prin care municipalitatea administraţiei Stan garantează că ia toată apa caldă şi încălzirea livrată de CET. Ce e asta? E o garanţie de bune intenţii pentru furnizorul care produce termoficare şi arde gazul. Ce ne miră destul de tare e că aceeaşi garanţie de livrare a energiei le-a fost refuzată suedezilor de la Usitall, inclusiv de acelaşi Stan, deşi centrala suedeză ardea gunoaie şi producea energie. Şi eram în felul acesta salvaţi de două ori, pentru că se reducea enorm intervalul de umplere a actualei groape ecologice, ce ne-a costat în jur de 20 de milioane de euro.
  • Cică creşte rata şomajului de la o lună la alta. 20. 000 de gălăţeni sunt fără loc de muncă. Asta face dintr-un foc un procent de 9,58%. Mda! Nimic special, este chiar proiectul de oraş şi de judeţ la care lucrează de 26 de ani nişte escroci politici zişi politicieni, care au faţă şi nume: Plătică, Păcuraru, Dumitru Nicolae, Dan Nica, Victor Dobre, Mircea Toader, Eugen Durbacă şi alte muhaiele şi profitori, ieşiţi de unde nici nu te gândeşti că poate apărea un salvator al neamului prost şi sărac.
  • Dragnea bagă socialism-comunismul în naţiune? Daaaa! Ne atrage atenţia deputatul Bogdan Diaconu, fondator al Partidului România Unită. Dragnea, visând la şefia PSD, a depus un proiect de lege care amendează „defăimarea socială” atât individuală, cât şi de grup, cu sume între 1000 şi 30.000 lei dacă vizează o persoană fizică şi cu sume de la 2000 la 60.000 lei dacă vizează un grup social”, a scris Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook. Liderul naţionalist ironizează propunerea lui Liviu Dragnea: „Adică nu o să-i mai putem spune manelistului manelist, că-l defăimăm, ci o să-i spunem „artist”. Nici cerşetorului nu o să-i mai spunem cerşetor, că îl jignim, o să-i spunem muncitor cu mâna întinsă. Cred că nici infractorii nu o să ne mai permită să-i numim aşa, şi sunt o categorie socială vastă, ci o să le spunem oameni care au greşit şi ei un pic, dar nu cu rea intenţie. Atenţie, nici de parlamentari sau politicieni nu o să mai putem spune că îşi trădează ţara sau îşi bat joc de ea, că îi defăimăm! O să spunem doar că au vrut, dar nu au putut sau că erau ocupaţi. Ruşine, Dragnea, dacă aşa vrei tu să intri în politica mare!”.
  • Consiliul Judeţului a votat să se dea încă nişte bani pentru ca planurile facultăţii de medicină Nechita să se facă cu orice preţ. Carevasăzică, de 700. 000 de lei se va face amenajarea spaţiului, în Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, unde ar urma să fie amplasat mult-promisul angiograf al Galaţiului. 50.000 de lei au fost alocaţi pentru proiectare, iar 650.000 de lei pentru execuţia efectivă a lucrărilor, adică pentru realizarea investiţiei. Eeee! merita bre, ca angiograful are braţ pe tavan şi un altul păros pe catedra de anestezie, care este legat de umărul lui Bulă-Bacalbaşa.
CroniCariul de serViciu 2 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...