logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021
  • Hopa, PSD ne pregăteşte din nou puţin socialism-comunist! Duhneşte a dictatură de partid-stat, vizibilă din ce ni se coace cu ocazia venirii la putere a omului de stat de Teleorman, Liviu Dragnea, pe care cunoscătorii spun că îl ştiu de multă vreme ca una dintre marile lichele patentate din viaţa publică românească. Una dintre zicerile tovarăşilor de politiceală de la Teleorman se referă la modul curat pesedist prin care Livachele politicii de tipul „care pe care”l-a  demolat moral pe un adversar politic, din vremea marilor sale căţărări:„Bă, da ştii că fu…e bine nevastă-ta?!” Acum, concurează singur la şefie, că aşa-i stă bine democraţiei pesediste de partid, şi vrea să dea legea Dragnea a „defăimării sociale” atât individuală, cât şi de grup. Ai defăimat, te-au ars cu sume între 1000 şi 30.000 lei dacă defăimezi o persoană fizică şi cu sume de la 2000 la 60.000 lei dacă defăimezi un grup social”. Ai îndrăzni să-i spui lu Dragnea că este infractor electoral, şi că a trădat interesul naţional cu ambiţiile lui de mahăr politic absolut? Hopa, defăimătorule! Să te ardem  cu o amendă de nu te vezi, că Dragnea este persoană fizică de amploare statală, bă puţă!
  • Galaţiul, un oraş al şefilor handicapaţi şi al iepurilor de cârpă candidaţi. E concluzia mizeriei de competiţie politică internă din PNL – mască de PDL. Au emanat un sondaj, executat de echipe mixte (penelişti şi pedelişti), care spune ce au negociat elefanţii Dobre şi Toader:  70% Nicuşor Ciumacenco, 18% George Stîngă şi restul la cantităţi neglijabile. Concluzie tragică: Galaţiul nu poate scoate din nou un candidat credibil pentru Primăria Galaţi. În alegerile din 2016 ne întoarcem la ipoteza din 2012-alegem din nou între Stan şi Ciumacenco.
  •  Fraţilor, suntem izbăviţi! De noi şi de problemele noastre se va ocupa Ion Ștefan. Serenisimul psiholog făcut pe puncte e déjà plecat la cruciada edilismului. Edilismul nu vine de la dileală, şi nici de la alcoolism , ci de la ultima dileală în materie de prostit poporul-tot ce lipseşte se promite, poporul are minte scurtă, şi va înţelege că Mesia poporului prostit şi sărăcit s-a născut. Se aplică şi în acest caz patologic chestia cu poporul sărac şi prost. Ioane, de ce eşti sărac? Pentru că sunt prost! De ce eşti prost? Pentru că sunt sărac!”
  • Iar importăm clienţi de partid de la Bucureşti pentru funcţiile publice din Galaţi? Iar! Ca să nu se vadă şi în noiembrie cumetreala/cumnăţeala de mare jegoşenie de la Gospodărire Urbană (Marius Bocănială este cumnatul Primarului Marius Stan şi directoreşte degeaba de câţiva ani), a fost adus director de faţadă un ins dă Bucureşti, care are de-a face cu vocaţia Gospodăririi cum are Stan cu Primăreala. Cică directorul Stelian Popa ar fi studiat Teologia, a lucrat ca director adjunct la Administraţia Cimitirelor din Primăria Capitalei (eeee! supracalificare, nene), a fost „asistent consilier” la Cabinetul ministrului Adriean Videanu, dar şi director adjunct în cadrul Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) şi că face figuraţie. Păi pentru figuraţie trebuia să fie un Popă  de Bucureşti? Mergea şi un dascăl fonfăit de Galaţi.
CroniCariul de serViciu 9 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...