logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021
  • Sondaj: Pe cine aţi vota la Primăria Galaţi? Şi se propun nume:  Nicolae Dobrovici Bacalbaşa (PSD).  Nicuşor Ciumacenco (PNL),  Cătălin  Cristache(PMP),  Cristian Dima (ALDE),  Eugen Durbacă (ALDE),  Marius Stan (UNPR),  Florin Popa (PSD),  George Stângă(PNL),  Marius Mitică Mărgărit (PSD),  Constatin Telegan (independent),  Angel Trifan (independent). Atât de puţini oameni adevăraţi sunt în oraşul acesta? Atât de mulţi derbedei şi aşa de perverse haimanale şi hahalere?
  • Galaţiul a primit ”Premiul de Excelenţă” în cadrul competiţiei naţionale ”Oraşul reciclării”. Cum naiba să vorbeşti de reciclare într-un oraş care aruncă amestecat la container totul?
  • Apăcanal-cel mai mare demolator de clădiri din Galaţi! Hopa!  Nu exagerăm. A reuşit să spargă cam 11 case  pe str Smârdan, a făcut praf alte câteva case pe Alexandru Cernat, a făcut zob blocul C20 şi complexul de la Francezi, acum  se specializează şi pe demolat monumente istorice. A reuşit, a infiltrate versantul de sub Casa Mantu, şi casa Mantu este forfecată fatal. Urmează demolarea, dar nu numai a casei, ci chiar a malului. Este ciudat că proprietarul casei, familia Broască-Bădescu nu zice nici cârc. Acest mucles s-a generalizat,este la toate nivelele, inclusiv la Primărie, care ascunde mizeria de tasare sub preş, cu complicitatea oamenilor lui Pucheanu. Ceac pac, Ecosal Pucheanu a şters deja urmele, a înălţat şi bordurile, a pus o şapă rapidă de asfalt, dedesupt tasarea continuă. Amin!
  • Cam câtă seriozitate şi radicalism stă în protestele pensionarilor?  Oarece dar nu ştie ce. Liderii au cooperat cu Prefectul, şi chiar la finalul ieşirii de cinci zile în stradă n-au mai ieşit. I-a rugat Prefectul-şi ei băieţi buni-au trimis pensionarii să facă nani nani, somn uşor, că veneau chinezii şi nu dădea bine la impresia artistică.  Artistică va fi şi răspunsul  guvernului: „Dăi dracu, nişte pârliţi de simulanţi!”
  • În Marele Parc din Micro 19 locul de joacă este jenant de mic şi parcările goale deranjant de multe. Se cheamă că Marele Manager Vlaicu ia banii degeaba dacă nu a studiat prin SF care este adevărata situaţie de la faţa locului. Măi domn city manager, banii înapoi sau demisia!  Îndemnul este valabil şi pentru Marele Jurist Togan de la Juridicul Primăriei, care nu a anticipat blocarea penibilă a lucrărilor din Parcul Mazepa, prin procesele fără număr aflate în curs, la mulţi ani de-aci în-ainte.
  • Hai, nu se fac nici un fel de staţii acoperite pe insulele de tramvai, că nu rămân bani de kick boxing, dar nici ceva mărunţiş pentru reparaţia balustrăzilor ciobitre/pocite de maşinile care intră mereu în ele nu sunt? Tovarăşi manageri din Primărie, e urât ca turistul rătăcit să vadă ţevile îndoite de la staţia Flora/Prelungirea Brăilei(imbecilă denumire!) îndoite şi zdrenţuite şi după şase luni de la tamponare!
CroniCariul de serViciu 16 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg