logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021
  • Galaţi-oraşul imbecililor de administraţie? Daaa! Este suficient să vezi reacţiile instinctive ale şoferilor din exteriorul Galaţilor, care opresc la sensurile giratorii, ca să dea prioritate celor care sunt în giraţie. Greşeală! Căci la Galaţi nici un sens giratoriu nu e giratoriu curat. Este o combinaţie odioasă de preferenţial cu golănesc, de moştenire şi delăsare. Vezi giratoriul de la General, Rondou, Fără rost şi Ceas Brăila. Vezi şi imbecilitatea trasă în beton, cu zid vertical, din colţul cimitirului Cătuşa.
  • Se povesteşte că Sorina Luchian, şefa Secţiei Civile de la Tribunal urlă la justiţiabili. Nu fără motiv, ci doar la anumite procese, unde interesele sunt atât de mari încât orice prezenţă publică în sală este chestionată, urlată, evacuată, deci discriminată. E justiţie publică sau privată, madam jude?
  • Au trecut 6 luni şi trei săptămâni de când balustrăzile refugiului de tramvai de la intersecţia Ghe Asachi-Prelungirea Brăilei (imbecilă denumire!) zace sfâşiat de o maşină care l-a deflorat şi împrăştiat. Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că cam asta este viteza secţiei de reacţie rapidă de la Ecosal sau Gospodărire Urbană pentru refacerea mobilierului stradal sau la astuparea gropilor sau a săpăturilor în asfalt.
  • Gata, se face ca nou şi Parcul Eminescu! Primarul Stan a tras iar toate sforăriile, consilierii scârbos de mulţumiţi au votat tot ce s-a cerut, deci, va fi reproiectat şi reconstruit Parcul Noului Eminescu. Vor fi investiţii de 5.742.741 lei cu TVA. E mult? Da de unde, căci se trage Parcul în dale de granit. Se refac aleile existente se fac altele noi, se plantează pomi (duzi, corcoduşi, oţetari, salcâmi, orice, numai tei sau platani să nu fie, nu?), se face reabilitarea fântânii arteziene existente şi construirea unei fântâni arteziene noi, refacerea integrală a împrejmuirii parcului, consolidarea podului rustic şi modernizarea mobilierului urban. Ba, se bagă şi sistem de irigare semiautomat şi hidranţi de gradină, cu un rastel pentru biciclete, cişmele şi panouri informaţionale. Eiii, ce mai spuneţi, bă cârcotaşilor, ăsta da parc, nu? O singură chestie au uitat imbecilii de administraţie din Primăria Stan. Să bage ceva bani şi în salvarea statuii lui Eminescu, care nu mai are mult şi se va prăbuşi într-o rână. Poate data viitoare, cu alt proiect de sifonare accentuată a bugetului, vor fi mai inspiraţi.
  • Aţi auzit? Înainte de a băga PSD apă cu TVA mic, Gelu Stan stăpânul apelor scumpe bagă apă şi mai scumpă. La oarece socoteli, se vede că în 10 ani, preţul apei de Galaţi a crescut cu 680%, şi a tras un profit la Apăcanal cam de 8-9 milioane de lei pe ultimul an. Ciocoii noi de la la ape au ce sifona şi mai ales de unde să-şi tragă prime de performanţă, de un miliard de lei vechi pe an. C-aşa-i în epurarea bugetară de partid de cumetrie.
CroniCariul de serViciu 7 - noiembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...