logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021
  • Perlă de viaţă în nemernicie la Galaţi. E vorba de nemernicia stabilită de Gelu Stan, director PSD pe viaţă. Iată, postată de muccelgroaznic Marţi, 11 Februarie 2014 „Gura mica, cetateni. Nu va convine, nu platiti, vedeti voi, Urmeaza inchiderea apei şi deveniti clienti ai CISTERNEI APA-CANAL, o masina de masina si cu girofar….Cand vine cisterna parca ma trezesc in Africa, toti amaratii fugind cu bidoanele dupa ea. Este ceva de secol XVI. Romania, tara UE, membra NATO.
    Felicitari Apa-Canal pentru profitul inregistrat! Sunteti tari, daca ati intors un oras intreg la vremea sacagiilor. Gelu Stan, europarlamentar!!!!!!
  • Credeaţi că Mihai Manoliu este obsesia televiziunii TVG şi ori de câte ori te rătăceşti pe frecvenţa „Aici organul de intoxicare Paslaru” dai de Manoliu vorbind cu Ciprian Jaşcu despre angoasele Poliţiei locale a lui Marius Stan? Aţi greşit! Obsesia de ultimă oră a TVG este Ion Ştefan. Că este la etv, că este la TVG, Ştefan este moderatorul universal, este neobosit, este obositor de prezent, este în veşnică campanie pentru promovarea personală, pe bani impersonali, de oriunde către nimic. În pulover roşu pâslăresc, cu agramaticalităţile la purtător, Ion Ştefan, psiholog de timp liber, este „La ordinea zilei”. Este speculantul universal, care face propaganda nimicului şi a nimenilor din viaţa publică. Este vremea lor şi a lui. Că dacă nu el, atunci de ce să nu fie altcineva?
  • E controale la cluburi, terase şi baruri de subsol cultural şi poliţia Manoliu zice că a procedat ca la carte: le-au cerut patronilor avizul cu orarul de funcţionare autorizaţia pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică şi autorizaţia de construire. Cică cei mai mulţi dintre cei verificaţi în faze anterioare de controlare au intrat în legalitate (a se citi au dat şpăgile necesare). După ce controlarea a intrat în faza Colectiv, şpăgile n-au mai contat, deci nici intrarea în legalitate, ci doar ieşirea din ilegalitate. Aşa se face că trei stabilimente au fost închise. Zice la ziarul municipal că „Poliţia Locală Galaţi nu a făcut publice numele cluburilor respective”. A dracului drăcie, scârbos articol, tocmai numele să nu fie făcute publice? Păi cum se păzeşte cetăţeanul de pierzanie? Noroc că la ziar scrie şi „pitipoanca si cocalar nu mai am unde pleca la bar, Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015” deci aflăm ce şi cum: Cluburile închise sunt: Union Jack de pe strada Domnească, Fratelli, fostul Divino şi Infinity. Cu această ocazie informăm ca toţi cocalarii si piţioancele să se ducă spre biblioteca V.A.Urechia, Tetrul Dramatic, Muzical, Gradina Zoo din Galaţi, cinematograful de la casa de cultură a sindicatelor. Cultură şi scoală, nu cluburi şi destrăbălare! Nu vedeţi, unii fac bani pe prostia voatră şi voi rămâneţi tot inculţi şi mai săraci?”.
  • Galaţii, oraşul imbecililor de administraţie? Daaa! Aţi văzut cum arată zona de la Colegiul Costache negri la prânz? Sau str Melchisedec, şi spre Facultatea de mecanică, şi spre Casa de Asigurări de Sănătate? Sunt probe de imbecilitate administrativă, fără posibilitate de a se debloca circulaţia din cauza îngustimii străzii şi a lipsei parcărilor de orice fel (acum parcarea este pe ambele sensuri, deci maşinile nu se pot întâlni pe sute de metri).
CroniCariul de serViciu 27 - noiembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...