logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022
  • S-a închis imediat după alegeri agenţia de publicitate electorală Antena 1 de Galaţi-Brăila.Nimic special, s-a mai deschis şi închis şi la alegerile trecute. Oarecum specială este închiderea saitului, care  apare acum pe net cu eticheta A1 pagină de atac, „blocată pe baza preferinţelor dv de securitate”. Adică, „Antena 1 fură informaţii, foloseşte calculatorul pentru a ataca alte calculatoare sau pentru a produce pagube”? Nu, mai degrabă nişte francizori de trei parale prostesc nişte tineri ziarişti să-şi risipească inutil timpul cu heirupisme şi plesneli de presă.
  • Medicii de la ambulanţa şi-au dat seama ca de multe ori, în accidente rutiere accidentatii deţin un telefon mobil cu o listă lungă de numere de telefon. Cu toate acestea, apare problema alegerii unei persoane care poate fi contactata în caz de urgenţă. Prin urmare, sfatul celor de la Crucea Roşie este ca fiecare dintre noi să treacă numărul de telefon mobil al persoanei de contact în caz de urgenţă, sub denumirea: „AA de urgenţă”, (literele AA vor apărea întotdeauna ca un prim contact de pe lista de numere). Este simplu, nu costă nimic şi ar putea ajuta în foarte multe cazuri (alergii, contraindicaţii, etc). Gândiţi-vă bine, acest mesaj vine in sprijinul nostru! Trimiteţi-l mai departe astfel încât să ajungă la cât mai multe persoane. În astfel de cazuri, fiecare secundă contează.
  •  Ce mai face PSD după votul zdrobitor din 9 decembrie? Ia, oleacă de hărţuire a presei, cam la fel cum a ordonat Nica şi golănaşii de partid prin 2001. Azi, la hărţuire a trecut un farseor evazionist turnător la Securitate incompatibil şi estorcator de bani publici, numit de cunoscători Florin Fermecătoru.  Deputatul-paradox Florin Pâslaru  a sesizat Poliţia Economică împotriva cotidianului on-line nepasădeGalaţi.ro. Reclamantul şmecheraş strigă „Hoţii”!, pen că printul de campanie (etapă unde orice este posibil) dădea la bot pesediştilor masaţi în USL, c-aşa-i la democraţie. Acum, după ce a ajuns la Putere, Pâslaru urăşte duşmanii şi îi toarnă la Poliţie, că sunt evazionişti. Ce înseamnă să ai tupeu, să pui cu antetul Parlamentului o plângere pentru evaziune, când tu eşti tăticul evazioniştilor!
  •  Pentru uituci, atenţiune: Pâslaru a tras ţeapă după ţeapă statului, trecând datoriile de pe o firmă pe alta, cam 60 miliarde de lei vechi, făcute sub eticheta  TV Galaţi. Potlogăria e clasică. Pui datoriile pe un cadavru de firmă, cu alt nume (de exemplu Happyfer), apoi muţi firma la Baia Mare, în Parcul Industrial, o bagi la insolvenţă, etc. Meserie! Ia mai votaţi măi, hăi, hăiii!
  • Hopa, pescuim foarte tare şi mult prea mare! Dacă ne uităm pe site-ul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional de Pescuit (AMPOP), vedem un peştoi mareeeee! Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă „Prut-Dunăre”Galaţia încheiat un contract în valoare de 24.530.751 lei pentru implementarea strategiei pe care a prezentat-o coanei Europa. Mda! Din Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă „Prut-Dunăre” Galaţi fac parte 13 entităţi: Consiliul Judeţului, Camera Agricolă, Grupul de Producători Lotca, AJVPS, PIMM, Camera de Comerţ şi Industrie, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Agenţia de Dezvoltare Regională, Asociaţia Comunelor, Centrul pentru Consultanţă Ecologică, Institutul de Cercetare Piscicolă şi Asociaţia de Dezvoltare Transfrontalieră a euroregiunii. N-o fi prea mică pescuiala pentru atâţia crocodili bugetivori?
  • Onica şi-a luat FeBe de la usele. Şi pentru  că a întors tablourile de partea majorităţii, a tăcut şi Comisia de Disciplină din cadrul MFP, care l-a anchetat pentru ilegalităţile comise ca director executiv al DGFP Galaţi. Faptul că şi-a angajat ilegal nepotul şi pentru că tot ilegal şi doar prin propria-i semnătură a scos de sub gajul fiscului un imobil evaluat la circa un milion de euro, i-au adus lui Costică Onica un nemeritat calificativ de „Foarte bine” din partea ANAF, pentru activitatea pe 2012. Motive politice bune să-i fie lăsat la prăfuit dosarul de la DNA şi să fie reconfirmat în funcţie.
CroniCariul de serViciu 25 - ianuarie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...